itt-ott mellément, kicsit nehezen bánok ezzel a billentyűzettel még, bocsi :-)
szóval félig-meddig, és nem :-)
Neeem, félig.meddig egyetértek Nizivel. Az igaz, h nme történt "aktív" állatkínzás. De ha rossz helyen fogja meg, a kutyának is baja eshetett volna. A gazdáit nem féltem, ha olyan hülyék, hogy csak videóznak meg röhögnek, meg is érdemlik, ha nekik is jut belőle. Egy kutya NEM TUDJA, mi az a tűzijáték, az ember igen, és felelős a kutyájáért. Persze így, hogy nem történt baj, tényleg vicces, de nem propagálnám hasonló vidik készítését...
nizi te egy nemtommivagy ha ilyen hülye vagy! semmi baja a kutyának, legfejjebb a te szemednek
cukker kutya!!
ez király !csak a kis ovisoknak állatkínzás.
Nizi te vagy a fa........sz.....fee...j, mert nem tod mi az az állatkínzás ez pl. nem! Olyanokat az állatvédő egyesületek oldalain találhatsz!
Nizi!!!! Hol van itt állatkínzás???
többet kellett volna elvinnie egyszerre
bár szeretem az állatokat, teljesen egyetértek horace-vel külnben sem lett semmi baja a kutyának
Úgy látom minden video amiben állat szerepel állatkínzás...
Én tuttam, hogy vki beírja... Valakik dirrekt azé regiznek, hogy beírják, hogy "állatkínzás!..." Ebben a videjóban pl. a kutya vitte el azt az izét, és senki nem adta a szájába! Én a gazdáit féltettem... bármikor eltalálhatta volna őket azzal a tüzijátékkal!
ez állatkinzás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezt a videót merik vetiteni ezek a hülye fa........sz.....fee...jeekkkk!!!!!!!
Vajon mikor írják be, hogy állatkínzás?
Mivan Julius 4-én Tüzijáték és Hot Dog
Összesen: 15
[1]