Asszem egy kicsit mindenkinek igaza van... pofán nem kéne rúgni- max egy picit :) De valszeg ti is (én is :'( ) csináltatok (csináltam) hasonlót
szaby én is voltam kicsi.. én is nagy hisztiket tudtam vági de ennyire nem voltam nyomorék h ha valamit nem kaphattam meg akkor ugy orditottam mintha levágták volna a farkam... bár erröl a hozzászólásodból azt vonom le h te olyan voltál mint eza gyerek...
Ágacska: aha egy KICSIT hisztisek... de csak egy csöppet...:P
Itt az óvszer nem segít.Azt a Sátán gyermeke átrágja.A viccet félre téve nekem is van egy ilyen idős húgom,gyakran hisztizik,de akár ilyen,akár nem én szeretem!
Ágacskával egyet értek! A többieknek: ti is voltatok ilyenek,csak valószínüleg már nem emlékeztek rá,szerintem titeket nem rugdostak a szüleitek,vagy,ha mégis azért vagytok ilen szadista tuskók!!
na persze kicsit hisztizik nézd meg a videót ja és maradj csöndbe mert a végén neked rugom be a szádat te utolsó ku-rva
Elég hülye ez a gyerek... Én a férfi helyébe úgy pofánrúgtam volna a gyereket hogy azt egész életére megbánja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg 1 intézet kellett volna ide !!!!!!
akkor te egy hülye vagy, olyan aranyosak ilyen korban, csak egy kicsit hisztisek
úgy szájbarúgtam volna mindenki elött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ide nem óvszer kellet volna hanem Elmeintézet a gyereknek és egy verés !!! :)
Összesen: 10
[1]