hála istennek. Egy Porsche-vel kevesebb.
Nyugalom nyugalom!
Egy másik (autós) honlapon is volt ez a video és megállapították, hogy az autó elméletileg gyári hibás (konstrukcióhiba) és az ilyeneket bezúzzák nehogy kikerüljön akár egy indexlámpa is, csak meg lett picit rendezve. Az autópusztítókat meg szörnyen elítélem nemértem mit esznek rajta a brittek (Top Gear, Fifth Gear)
Ez itten kérem művészet, a beolvasztás előtti "kockázás"-t megelőzi némi szerelés: az összes (motor, váltó, difi, fék, szervó(k)) olaj, üzemanyag leeresztése, nagyobb műanyag, illetve könnyűfém alkatrészek kiszerelése, stb.
Gyalázat!!!!!KIk ezek az állatok??Min. 20 évet érdemelnének a Csillagban!!!!!
most nézem, hogy azt írta, a legmegrázóbb, bocsi, elnéztem
Huhh! Nem is bírtam végignézni! Mi van a végén? Azt írja az a legjobb...
kár érte...de legalább kisebb helyet foglal...parkolni sem lehet nehéz vele
Ennek semmi értelme és egyáltalán nem vicces.
Nem is értem, hogy egy ilyen szép kocsit hogy van szívük összetörni.
Ez az emberi hülyeség határa!Az ember megteremt valamit,aztán a gépet is,ami tönkreteszi.... :@
Szerintem egy magyar autónepper 2 hét alatt kipofozná és meghirdetné, hogy kevés km, idős, vidéki orvos házaspár 6. hobbyautóként tartott autója, amit kihasználatlanság miatt adnak el, sérülés mentesen és szalon állapotban
Egy kis gitt meg polír és olyan mint újkorában
De azért betenném Őket abba a présbe
Barbár állatok! Most akkor az ötlet atyja következzen!
Adták volna nekem inkább.
valahogy nem hiszem el, hogy megért nekik 25 millió forintot ez az egész törés dolog...élvezkedett 10 ember max, de többségüknek a szívük szakadt meg
Nem szép és pláne nem vicces!!!!
Barbárok
Tönkretenni egy szép és jó autót egyáltalán nem vicces
Beteg b*rmok! Hogy képesek erre! Inkább hozták volna el nekem és én adtam volna cserébe egy trabit, vagy kettőt!
Abba bíztam h valami Happy End-es vége lesz és összerakják! Hát ilyen nincs...
Akik ilyen dolgokat nézegetnek egy galériába azoknak tuti nem volt gyerekszobájuk!
Botrány!! BOTRÁNY!!
Összesen: