Nincs igazad knight7. Ez a kis köcsög benyomta a színváltós bombát 487-nél.
új rekord 4320 ez után sztem már nincs semmi mert bejön egy színváltós bomba ami az egész képernyőt beteríti először robban aztán meg mindenhol minden színű bombák lesznek:DDDDDD sztem abszolult rekord jeah
tom..azt elírtam..az a jó módszer, ha kiállsz teljesen oldalra és akkor ha távol áll tőled akkor nem üt le..
csá all! nagyon nagyon nagyon jo a jatek . pár tanács: a rakétára vigyázzatok, minnel tobbszor lovi ki 1 jatekban annal gyorsabb lesz és annnal tovább ideig repu!, a "baseball utot" el is tudja hajintani, igy értheto hogy nem válik be a középre állás modzsere ugyanis a amikor eldobja , elkezd k***a gyorsan , progni a tengelye korul!egybkt nkm eddig se vált be aza kozepre llos modzser:)
Lurtz, van kék is...én meg még zöldet nem láttam..:)
Ez annyira király, hogy nem tok leszokni róla..! naponta legalább fél órát jáccok vele!
Én a piros bombán kívül csak zöldet láttam,eddig.
óriási játék, a neve meg nagyon találó (himatsubushi: "waste of time") :D
úúú messze a szinváltós bomba a legdurvább... uj csucs:2320!
HÚ..millen egy játék.. :) sztem nemrossz!
k.urva jó nekem 2317 az eddigi csúcsom
Velem a teleportálással b.aszott ki... de naon állat.. a rekordom 1670
A fekete hosszú "baseball ütő" se semmi, de a kék bombával találkoztatok már? Egyébként nagyon bejön a játék. Top score: 3593
azzal a rúddal vigyázni kell halátod hogy előveszi akkorállj középre és ha tudod merre dönti el akkor amásik irányba mozdulj
E M M E G M I V O L T ? ! ? ! ? ! 618-nál kinőtt egy fém f***a és azzal tütötte le a kurzort....