streetracernek igaza van, ultem is mar ilyen autoban, egy cadillac escalade volt atalakitva, es jah, dub a neve. az meg hulyeseg hogy egybol le kell alacsonyitani az amerikaiakat, millioegy dolog van ami magyarorszagon itteni szemmel nezve hulyeseg. ez mar kicsinyes.
nem szakad az le! ezek pneumatikus vagy hidraulikus felfüggesztésre vannak pakolva és csak állóhelyzetben ilyen alacsonyak. Mellesleg zt a divatot ugyhívják hogy DUB és nemcsak a jenkik csálnak kocsikat ilyen stílusban. És sztem baromijól néznek ki! Na jó pink Hummer azzé mégis húzós:)
Az ötödiknek nagyon gáz a felnije! (hátulról a harmadiknak viszont dögös) Az ültetett gépek első lökhárítója az első járdánál vagy fekvőrendőrnél leszakadna. Nem valami ízléses darabok, de biztos odavannak a tulajok értük.
kifelejtetted a lángokat meg a halálfejeket:) de a pink Hummertől sírógörcsöt kaptam :'O
én nem tudom megérteni az ameriaiakat... ez a divat: böhömnagy terepjáró, hummer vagy lincoln, be alá egy baaszott nagy 61 centi átmérőjű felni, megültetve mint az atom, és kész a "menő" járgány... legalább valami ízlés lenne benne. ja meg a csomagtartó néha telepakolva hangfalakkal.
Összesen: