szerintem, mindenkinek igaza van és lehet hogy csak én láttam úgy hogy a csaj el lökte magát a csávótól. A lényeg az hogy a pasi hülye volt ha poénnak szánta.
Na, mindegy. Szerintem csúszott a keze, vagy nem volt elég erős.
Tényleg, most, hogy mondod.... Igazán jól véd egy ujjatlan ruha esésnél. Tényleg azt hiszed, hogy a csaj poénból csinálta, a videó kedvéért? :S
Elöször is hülyeseg, hogy a csajon nem volt normalis ruha, valleg örök eletere megmaradnak a sebek helyei. Masodszor pedig a vezetönek azert lehetne annyi erzeke, hogyha a baratnöje rosszul/nem kapaszkodik, akkor nem allitja egy kerekre a motort...
Szerencsétlen nem tudta, mire számíthat. Kapaszkodott ő, csak nem eléggé. Biztos nem a 86. közös egykerekezésük volt ez. Inkább az első lehetett. Azért amikor gyorsul, és ágaskodik a motor, elég kellemetlen lehet hátul. :S
itt nem a motoros a hülye, hanem a csaj! mindenkinek elmondják, hogy hogy kell kapaszkodni, nem igaz, hogy nem tudott volna normálisan kapaszkodni! itt egyáltalán nem a csávó a hibás!!!
dragor: Az lehet, hogy úgy néz ki, de - mivel nem volt beöltözve rendes motoros ruhába - tuti nem szándékos volt. Csak csúszott a keze, vagy nem tudta rendesen átölelni.
a csaj azért szépen repült:)
hát nem tom, már láttam páros egykerekezést, azoknak sikerült. mindenki a pasit fikázza de ha jobban megnézitek olyan mintha a csaj lökné el magát ahelyett hogy tovább kapaszkodna :S
Szegény nő. :( Ezek után biztos nem könnyű újra motorra ültetni szerencsétlent. Úgy is meg kéne ismételni a mutatványt, hogy a fickót hátulra ültetnék, egy jó nagydarab fószer ülne elöl - hogy ne tudja rendesen átölelni -, és úgy gyorsulnának egy szépet.
motoros dzsekijén hátul: ha ezt el tudod olvasni elhagytam a csajom . . . úgylátszik az eset hogy a hölgy leesett nem egyedi
nem a fickót kéne lecsukni hanem a csajt.Veszélyes önmagára nézve
jah látom, nem tudom miért írtam el.
Anyám. Megölöm ezt a pasit! Hát látja h nem szereti a csaj a motort akkor ne szórakozzon vele. Egy ilyen ember le kéne csukni.
szegény csaj... (shelby a mindig rövid i)
Összesen: