Vicclap.hu - felhasználási feltételek

2024. április 23.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Felhasználási feltételek

Az oldal és a szolgáltatás leírása

A Vicclap.hu szórakoztató weboldal, amely bárki számára szabadon látogatható, amennyiben betartja az általános és internetes viselkedési szabályokat. A tartalom olvasása ingyenes, az üzemeltető reklámbevételekből tartja fent az oldalt, ezért próbáld elviselni a megjelenő reklámokat.

Az oldalon megjelenő tartalmat az olvasók küldik be, a szerkesztőség csak a tőle elvárható gondossággal tudja ezeket ellenőrizni. A szerzői jogi szabályokat megsértő tartalmakat a jogsértés tényének felmerülése után azonnal töröljük!

Regisztrált tagok jogai és kötelességei

A regisztráció ingyenes, azért az üzemeltető nem fog semmilyen díjat felszámítani. A Vicclap.hu oldalain megjelenő tartalomra csak a regisztrált tagok szavazhatnak, szólhatnak hozzá. Minden regisztrált tag kap egy mérőszámot (szint), amely aktivitásával arányosan növekszik. A magasabb szint több lehetőséget nyújt (pl. saját fórumtéma nyitása), ezért igyekezz úgy viselkedni, hogy kiérdemeld. A nem megfelelően viselkedő tagok ideiglenesen (1 nap vagy 1 hét időtartamra) vagy véglegesen kitilthatók a hozzászólásokból. Ennek eldöntésére a moderátorok jogosultak, a többi regisztrált tag kezdeményezésére. A regisztráció során személyes adatot nem kérünk, feltétel viszont a működő elektronikus levélcím. A regisztráció során a rendszerbe került adatot (különös tekintettel az email címre) harmadik félnek nem adunk át. A regisztrált tagok kötelességei:

 

1. A Vicclap.hu fórumába kizárólag a regisztrált tagok írhatnak. Regisztrálni a képernyő bal oldalán található, "Bejelentkezés" feliratú dobozban lehet.

 

2. A Vicclap.hu fóruma moderált, a moderátorok jogosultak az üzenetek törlésére, a szerző ideiglenes eltiltására. A fórumba üzenetet küldők elfogadják ezt a tényt.

 

3. A fórumba írt üzenetek nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét, azok tartalmáért a szerkesztőség semmilyen felelősséget nem vállal.

 

4. A fórumban folyó társalgásban résztvevő tagok kötelesek a Magyar Köztársaság törvényeit betartani, a moderátor feladata ezen törvények betartása. Amennyiben egy törvénysértőnek ítélt hozzászólást észlel, jelezze.

 

5. Az alapelveket megsértő üzeneteket a moderátorok minden figyelmeztetés nélkül törölhetik.

 

6. A fórumok, hozzászólások jogos használatának nem minősül kéretlen reklámüzenetek elhelyezése. Ilyen üzenet küldése azonnali eltiltást von maga után!

 

7. Az üzenetek tartalma mellett a rendszer tárolja az üzenet küldőjének IP címét is.

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó