Dehogy lógtam gradUkám, az iskolában voltam. Tudod, számtekóra, és az excel nem nyűgözött le...
Nem, annál jobb, minél többen vagyunk
Már et is itt vagy, Harimata?
Szia Neked is itt köztünk!
Mindenkinek!!!
Egy kis magyarázattal szolgálnék a Velentines linkkel kapcsolatban. Sanyi döntött így, hogy felteszi linkként. Én a bannerem küldtem el neki, mint karácsonykor is, de ott asszem most valami helyszüke miatt nem fért el.
Szal, nézzétek el, hogy a vicclapra került.
Sziasztok Fórumozók!
Boldog Valentin Napot Nektek!
Boldog Valentinnapot mindenkinek!
Maraggyá má puncsika, me minnyá kapsz egy virtuális orrbabepancsot! Ne hisztizz itt nekem! :DDDDDD
Most akkor en uldoztem el a Dodit? Eskuszom nem akartam. Ha ezen mulik, akkor en eltunok, hogy o visszajohessen.....
GradU, megcsinaltam a drop down-t. Tutter vagy!
Regebben mindig elneveztem az eveket. Lehet, hogy most ez a szokasom visszater? Az idei nekem a Bizonytalansagok eve.
Személy szerint nagyon sajnálom! Most mit fogunk üvölteni a:" Lajos-Lajos" helyett? Imádtam a pasit! Mint ember, családfő meg kell őt is érteni. Kár.
Kösz az infokat, az idexoldalt csinálni nem volt nehéz, azután a googleban animációra rákerestem, de csak gagyikat dobott ki. Van erre vmi speckó oldal, vagy csak keresgéljek?
Mire gondolsz, Minden kis animációdat lehet látni, az előző bejegyzésedben is...de ami felháborító az az, hogy Szűcs elment a Fradiból!:) :(((
Te hogyan értékeled Szűcs Lajos távozását?
1. Megértem a döntést, gondolnia kell a családjára
2. Egy igazi fradista nem tehet ilyet
3. Érthető, de elfogadhatatlan döntés
4. Semmi baj, legalább jöhet Kemenes
Csak szétnéztem egy kicsit az asztalodon!
Jesszusom!Hogy nálad milyen kupleráj van!!!
Nálam bezzeg rend van, azért találok meg mindent könnyen.
Nagyon köszi a linket! Ismerem a google-t, de nekem semmi használhatót nem dobott ki.
Jubiláltál!! (200 hsz) Erre is van képed? (persze, miért is ne lenne? :))
Talán...valahol, valamikor... mintha már hallottam volna ezt:-)
Itt vagyok és szeretlek benneteket!
Erről eszembe jutott valami, lehet, hogy már hallottad. ;D Ki a Virágot szereti, rossz ember nem lehet.