Bármit beleraknak, amit az emberek hajlandóak megvenni, rászoknak, és egy ideig még visszajárnak vásárolni.
A párizsiba, májkrémekbe stb. is beleszórnak mindent. Állítólag aki látta egyszer, miből készül, utána kerüli.
A Coca-Cola koncentrátumot (amelynek hígitásával készül az üdítőital) szállító tartálykocsikat "Erősen maró anyag" felirattal látják el. A Sprite üdítőital koncentrátumát szállító tartálykocsit a maró anyagra figyelmeztető tábla mellett még "Tűzveszélyes" jelzéssel is el kell látni.
Ezt most olvastam it ta vicclapon, és megfordult a fejemben, hogy mi a (bocsánat) szart rakhatnak ezekbe az üdítőkbe?
Persze, hogy jobb, csak éppen hízlal és ha valakinek cukor problémái vannak, kénytelen lemondani a cukorról...is. :( De édesítőszer helyett, a méz is megteszi. :)
Neeem...csak kipróbálom az Update rendszert...Csak egészségesebben akarok ,,kajálni".
Én sosem eszem édesítőszert, max a fantából. Stem jobb a cukor.
Semmi ilyenről nincs szó. Pontosan tudom, sajnos, mit fogyaszthatok, mit nem. :(
Megelőztél! Pont ezt akartam írni. Amíg nem olvastam az aszpartamról, én is büszkén használtam mindenben az édesítőszert. Aztán kivert a víz mikor hallottam, hogy jobb helyeken már betiltották.
Szép dolog, hogy nem hízlal az édesítőszer.... De hogyishíjják? Nem aszpartám? De. Én utánaolvasnék.... Lehet, hogy van olyan hatása, ami nemkívántnak nevezhető.
Nagyon finom!!
Én évek óta édesítőt használok cukor helyett, így bátran állítom. :)
Nem akarok illetlen lenni, de lenne egy kérdésem. Kövér vagy? Légszi válaszolj, csak egy igen vagy egy nem (őszintén). Vagy csak simán egészségesen próbálsz kajálni?
Igen abban van! :)
Nem tudom milyen íze lehet. De rumaromás vaniliás túró? Nem is szeretném megtudni! Brrrr
Abba van Peti a papagáj (fej nélküli) akit eladna kegy vak kisgyereknek?:)
Nem ide tartozik, de szerintetek ennek milyen íze lehet cukor nélkül?:S
Vanília Dream Update: 1-es kód
2005. december 14. 16:31
Hozzávalók személyenként:
20 dkg sovány túró
3 dl 1,5-ös tej
2 tojás sárgája
1 csepp rumaroma
folyékony édesítőszer
vanília aroma (Véletlenül sem vaníliás cukor!)
Erről jutott eszembe, hogy láttad a Dumb & Dumber című filmet? Abban volt, hogy odaragad a sílifthez és csak megy körbe-körbe... :) Jó film.
És ez vonatkozik a Windows-rai s..ha lefagy, nyelveket el a géptől!
Éreztem, hogy te okosabb vagy nálunk....
Simán megmenekülnél. :)
Hoppá!!!
Még jó hogy látogatom a "Játék neve: Túlélés" hivatalos honlapját!
Olvastam, mit kell tenni ha odaragad a nyelved egy oszlophoz!:D
A fiatalok egyre értelmesebbek, igaz? Ha valakiben egy szemernyi kétség is felmerül, a meggyőzésére álljon itt egy német újságban talált cikk fő mondanivalója:
Az iskolából hazafelé menve egy iskolás nyelve ráfagyott a fém lámpaoszlopra. A barátai előtt akarta kipróbálni, hogy -18 C-fokban valóban a fémhez lehet-e ragadni - mondta a Határőrség egyik illetékese. A mentők meleg víz segítségével szabadították ki a fiatalt az oszlop rabságából.
Ez télleg nagyon jó:D (sztem életemben modt tettem mésodszor d-s szmájlit