baromi jól nyomja a csávó...engem a barátnőm filmezett le egy Guns 'n' rose számra....érdekes látvány voltam
Nem tudjátok mondani egy honlapot ahol lelehet tölteni ezt a zenét? ha igen akkor erre a címre írjatok lécci: galoscsabi@freemail.hu
ez jol nyomja kibahott jo.én szegyellos vagyok táncba és xarul táncolok én szerintem
Nos, engem a tesóm filmezett le hasonlóképp, amikor System of a Downra üvöltöttem és ráztam 70 cm hosszú hajam. :) Nagyon vicces látvány az is, de nem raknám fel a netre.
Tök helyes,és aranyos a táncoló pasi!!
Nagyon jól nyomja a csávó. Nem bánnám, ha ennyire tudnék, de bárhogy nézem, nem bírom ellesni a lépéseit. Sirály!!!
ez brutááál jó!!egyre csak nézem korbe korbe, de nemtok ráunni és a pasi is olyan aranyos és milyen feszes a feneke. Hát azt hiszem szívesen lennék a szobatársa. Egyébként meg nemértem miért csak 2.83 az értékelés sztem megérdemli az 5.00 pá
Kicsit olyan mint az amerikai pités csávó. Csodálkozom, hogy ha megtudta, hogy felvették, hogy nem töröltette le a másikkal. Lehet, hogy titkon büszke magára.
AAAAAAAAAAAANYIRA ari!!!:)mindkettő!!!
Fuuuuuuuuuuuu. :))) Mintha magamat latnam :P nagyon ott van a tag :D nyomja mint allat :DD nekem tok bejon... :)
Nagyon nagyon tetszik!!Állati jó a mozgása!!Szivesen mozognék vele együtt! :)
Mondom hogy igazam van emberek ennek 5.00 an kene lennie de nem baj. Es Norbee baratomnak is igaza van totalisan. sok sikert Norbee a versenyen huzzal bele vaze mert marcisban megyek haza oszt kapsz...:) Nyomjad brother...!
ötödjére is csak röhögök és nem birom abbahagyni azt tetszik ahogy énekel:D:D:D:D
Sztem se meleg a csávó és jó mozgása van meg a ritmusérzéke is a helyén van csak szegényke seholsem tanult táncolni és vannak olyan pillanatai amik tényleg viccesek:DDDDD De összeségében nagyon jó :DDDDDDDDD
Látnátok engem a Heaven is a Place on Earth című számra...Hááát emberek többet nem a vicclapot néznétek
Csősztök poénszerető Emberek!:-)NOSSSS,sztem naggggyon király a vidi,és yool táncol a krapek,és UTE SKIN hozzászolására reagálva,lehet hogy meleg,lehet hogy nem meleg,de sztem heterok is tudnak yool táncolni(én is hetero vagyok,és szeretek dancelni:-)).igazad van,TUCI,ez megérdemli az 5.00 értékelést!!!!-Thunder