sport asszem nálunk is így műxik, nézzétek meg az Olympics-t!azon röhögtem a legtöbbet
Annyi a baj, hogy az olaszok épp ettől aranyosak, viszont hogy a magyarok is ilyenek az nem olyan vicces...
Sofija: már meg is van, csak nézd fejjel lefelé ;-)
tök jó látni,h nem csak nálunk vannak ilyenek :)
Nagyon jók, de akár csinálhatnánk ezt magyar zászlóval is:) mondjuk a közlekedést:P
NEm kötekszem mert a film nagyonjó csak eszembe jutott hogy nem "Olaszország VS Európa" hanem Olaszország Vs Eu(únió) lenne a jó cim .. Nem? :)
Jót mulattam az elején, aztán kicsit unalmas lett. A sorbanálláson azóta is röhögök, amikor a Luton reptáren megindultak a magyrok a beszálláshoz, igy lettem 143-dikból a második, természetesen csak azért mert löktek:))
nah végre, elég lassan kerülnek be a jók, de azért itt vannnnak :)))
A drága program készítő úriembernek (Bruno Bozzetto) már több munkáját volt lehetőségem megtekinteni. És azt kell, hogy mondjam nagyon ötletesen dolgozik. Azon még mindig szakadok, ahogy a zebránál nem engedik át az emberkét (olaszok), aztán megkergeti a kocsival a gyalogost, mert az beszól neki (((-: Továbbá a közlekedésükről látható pár másodperc teljes mértékben igaz, csak az maradt ki, hogy piros lámpánál hírtelen vagy 50 motoros terem előtted.
hát ez a filmecske azért már tényleg nem mai gyerek!
Nagyon nagy :) Nem csak a bürokrácia, hanem szinte minden passzol.
A "bürökrácia" rész nálunk is teljesen megállja a helyét
Nállunk is az "Olasz verió" működik sztem de azért jó :)
Összesen: