Mély gondolatok

Mély gondolatok

Egy újság versenyt hirdetett 4 és 15 év közötti gyerekek számára, amelyben bölcsességeket kellett mondaniuk. Néhány remek gondolat:

"Az öcsém megkérdezte tőlem, mi lesz velünk, miután meghaltunk. Mondtam neki, hogy koporsóba raknak minket, majd betemetnek egy nagy gödörbe és a kukacok szétrágják a testünket. Gondoltam rá, hogy elmondom neki az igazat - hogy a legtöbbünk a Pokolra kerül és örök tűzben ég - de nem akartam nagyon megijeszteni."
- 10 éves

"Szeretem nézni, ahogy a festék szárad. Arra gondolok, hogy a nedves festék egy nagy friss vizű tó, az egyetlen vízforrás a tóparti kis falvak számára. Ahogy a tó szárad kifelé, a lakosok egyre kétségbeesettebbek lesznek, egyre több a lázadás. Aztán egyszer csak jön egy nagy tűz, és mindenki meghal."
- 13 éves

"Szeretek elmenni a sintérekhez és azt színlelni, hogy megtaláltam a kutyámat. Akkor azt mondom nekik, hogy másokat kell majd megölniük, mert kiengedtem az összes állatot. A sintéreknek sajnos nincs humorérzékük."
- 14 éves

"Nagyon jó lenne, ha az elnök születésnapján se kellene iskolába mennünk, úgy mint a királynő esetében. Természetesn így az emberek olyan elnököket választanának, akik július 3-án vagy december 26-án születtek, így mindig hosszú hétvége lenne ilyenkor."
- 8 éves

"Az otthon az, ahol a házunk van."
- 6 éves

"Adj nekem erőt, hogy megváltoztassam azokat a dolgokat, amiket tudok, megértést, hogy elfogadjam azokat, amiket nem tudok megváltoztatni és egy nagy zsák pénzt."
- 13 éves

"Évszázadokig az emberek azt gondolták, hogy a Hold sajtból van. Akkor az űrhajósok megállapították, hogy a Hold igazából egy nagy darab szikla. Ez történik a sajttal, ha kint felejted az asztalon."
- 6 éves

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal