Eszes bűnözők

Eszes bűnözők

A bűnözők nem mindig állnak helyzetük magaslatán. Bár nem lehet midegyiktől elvárni, hogy Einsteinhez hasonló kvalitásokkal rendelkezzen, de azért ezek nem utolsók...

1992-ben Gary Blantz-et emberrablásért tartóztatták le, miután elrabolta egy bár tulajdonosát a Pennsylvania állambeli Lancaster közelében. A rendőrök később beszámoltak róla, hogy Blantz a saját lábába lőtt 45-ös kaliberű revolverével pusztán azért, hogy áldozatának megmutassa, mi fog történni vele ha nem engedelmeskedik.

A 45 éves Amy Brashert San Antonioban (Texas) vették őrizetbe, miután egy autószerelő 18 csomag marihuánát talált a hölgy autójának motorházában. A nő olajcserére vitte a szervizbe autóját, nem is gondolva, hogy ehhez a szerelők valószínűleg felnyitják a motorháztetőt.

A floridai Lake City városkában a 20 éves Karen Lee Joachimi egy elektromos láncfűrésszel próbálta kirabolni a Howard Johnson's motelt. Nem járt nagy sikerrel, mert a láncfűrész nem volt bedugva...

A "The Ann Arbor News" bűnügyi újság számolt be egy bizarr rablásról. A Michigan állambeli Ypsilantiban található Burger King étterembe reggel 7 óra 50 perckor besétált egy férfi pisztollyal felfegyverkezve, és a bevételt követelte. A pénztáros kicsit elkeserítette, amikor arra hivatkozott, hogy a kasszát csak ételrendelés után tudja kinyitni. Amikor a rabló sült hagymakarikákat rendelt, a pénztáros közölte vele, hogy hagymakarikát nem tud reggelire adni. Az elkeseredett rabló üres kézzel távozott.

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal