Társkeresés

Társkeresés

Amerikai társkereső hirdetések, amelyek TÉNYLEG megjelentek újságokban.

Hölgy keres urat:

Szeretek autózni a két macskámmal, különösen az autópályán. Varrtam nekik kis kalapocskákat is. Neked is túl sok időd van a kézimunkára? Hívj fel, egyedülálló fehér nő vagyok, 160cm, barna hajú, kék szemű.

27 éves, buta, tetovált, testékszerekkel ékesített, hormonálisan labilis, görkorcsolyás, sushi-faló, rajzfilmnéző egyedülálló fehér nő keresi Drakuláját. A nyakam a tiéd. Harapj belém!

Ne hívj, ha iskolázatlan, munkanélküli, dohányzó, bűnöző vagy; ha 30 év, 160 centi alatti vagy; ha 40 év, 190 centi, 110 kiló feletti vagy; ha szereted a macskákat és a tévézést; ha kevesebb, mint 30000 dollárt keresel egy évben vagy ha bármelyik testrészedben testékszer van. Egyébként bátran.


Úr keres hölgyet:

Dagadt, 40 év feletti dohányzó paraszt keres szexis, hosszúhajú hölgyet főzés, takarítás és fedezetlen csekk beváltás céljából.

Kétségbeesett, magányos, vesztes típusú, apatetikus, tévénézésben és a szobatársam hulló hajának látványában megfáradt 32 éves, egyedülálló fehér férfi vagyok. Várom olyan, depressziós, jelentéktelen külsejű, 25-32 év közötti, semmilyen humorérzékkel nem rendelkező hölgyek jelentkezését, akikkel hosszú, hátborzongató beszélgetéseket folytathatnék.

Nős, jóképű 40 éves férfi várja romantikus, férjezett vagy hajadon, 28-40 év közötti, kerek fenekű és szép arcú, monogám beállítottságú hölgyek jelentkezését.

Vékony szemüvegem van, HP számológépem és tudom a PI értékét 16 tizedesjegyig. Jó munka, nagy ház, úszómedence.

33 éves, 180 centis, 72 kilós egyedülálló férfi vagyok. Jobban nézek ki, mint Bill Gates.

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal