Buta törvények

Buta törvények

Az Egyesült Államokban helyenként furcsa törvények szabályozzák a polgárok nemi életét. Ezek kiötlői nem biztos, hogy teljesen normálisak voltak...

A minnesotai Alexandriában egy férfinek tilos szerelmeskednie feleségével hagyma, fokhagyma és szardínina illatú lehellettel. Ha a feleség mégis ragaszkodik a dologhoz, a férfi köteles fogat mosni.

Figyelmeztessék partnerüket ha az iowai Amesben vannak, hogy szeretkezés után tilos három korty sörnél többet innia az ágyban Ön mellett fekve, vagy Önt a karjaiban tartva.

A montanai Bozeman városkában tilos az ellenkező neműek minden szexuális tevékenysége egy ház előterében napnyugta után ha meztelenek. (Zokniban már nem lehet felelősségre vonni senkit!)

New Mexicoban Carlsbad-ben tilos az ebédszünetben egy párnak a parkoló autóban szeretkeznie, hacsak az autónak nincsenek függönyei.

Az ohioi Cleveland-ben a nők nem viselhetnek lakkbőr cipőt.

Oklahoma Clinton városában tilos önkielégítést végezni miközben egy autóban szeretkező párt nézünk.

Biztonságos a szeretkezés egy parkoló autóban az idahoi Coeur d'Alene-ben. Az intézkedő rendőrnek nem áll jogában odasétálni és bekopogni a kocsi ablakán. Ha a rendőr megneszeli, hogy szeretkeznek a parkoló autóban, háromszor dudálnia kell majd minimum 2 perces várakozás után kiszállhat és kivizsgálhatja a történteket. (Nos ennek a törvénynek talán van értelme...)

A Wisconsin beli Connorsville-ben egy férfi sem süthet el lőfegyvert miközben női partnerének orgazmusa van.

Detroitban nem lehet autóban szeretkezni, kivéve ha az autó a pár saját tulajdonában levő területen parkol.

Az alaskai Fairbanks-ben a jávorszarvasok nem közösülhetnek a város utcáin.

Floridában az elvált vagy özvegy nők nem ejtőernyőzhetnek vasárnap délutánonként.

Harrisburg Pennsylvaniában egy törvény nem engedi, hogy szeretkezzünk egy kamionsofőrrel egy vámbódéban.

A nebraskai Hastingsben minden hoteltulajdonos köteles tiszta fehér hálóinget biztosítani vendégeinek, mivel tilos egy párnak meztelenül aludni vagy szeretkeznie.

Egy másik törvény a montanai Helena-ból megtiltja a hölgyeknek, hogy bárban vagy szalonokban az asztalon táncoljanak ha nincs rajtuk három font két uncia ruha...

Íme egy részlet a Kentucky állami törvényhozásból: "Az állam határain belül levő autópályákon a nők nem jelenhetnek meg fürdőruhában, hacsak nem kíséri őket két rendőr, vagy nincsenek felfegyverkezve egy bunkóval." Brilliáns... Bár a következő kiegészítést is figyelembe kell venni. "A törvény rendelkezése nem érvényes a 90 font alatti vagy 200 font feletti hölgyekre. Szintén nem vonatkozik hím lovakra." (1 font = 453.6 G)

A Texas beli Kingsville-ben tilos a szex két disznónak a város repülőterének területén.

Ha egy pár az autójában szeretkezés közben véletlenül megnyomja az autó dudáját börtönbe kerül a Liberty Corner - New Jersey törvények szerint.

A kaliforniai Los Angelesben a férj legálisan verheti meg feleségét egy 2 inch-nél nem vastagabb bőrszíjjal, de ha feleség hozzájárul, a szíj lehet vastagabb is. A hozzájárulást persze az esemény előtt kell megadni, ahogyan azt kidolgozták a honatyák...

A missourii Merryville-ben a nőknek tilos a fűző viselése, mert az "gátolja a normál vörösvérű amerikai férfiakat a női test hajlatainak csodálásában".

Michigan-ben a nők nem vághatják le a hajukat férjük engedélye nélkül.

Nevadában az óvszer nélküli szex illegális...

Egy rendelet szerint a wyomingi Newcastleben tilos a szex egy bolt húsfagyasztó helységében.

Virginia Norfolk városában a nőknek tilos fűző nélkül járniuk. (Erre régebben egy csak férfiakból álló fűző-rendőrség felügyelt...)

Az Illionis-beli Oblong városka törvényei szerint büntetendő a szex vadászat és horgászás közben az esküvőnk napján.

Egy rendelet Ohioban Oxfordban megtiltja a nőknek, hogy egy férfi előtt letépjék ruháikat...

Sioux Falls Dél-Dakotában azt a rendeletet hozta, hogy minden hotleben egyszemélyes ágyaknak kell lenniük és ha egy pár csak egy estére vesz ki szobát az ágyaknak minimum 2 láb távolságra kell lenniük. Mondanunk sem kell, hogy a szeretkezés a két ágy között a földön szintén tilos...

Utah Tremonton városának törvénye szerint egy nő nem szeretkezhet egy férfival mozgó mentőautóban. Halmazati büntetésként a hölgy nevét megjelentetik a helyi lapokban. A férfi nem kap büntetést.

Utah állam rendelkezése szerint tilos a szex mindenkivel a házastársunkon kívül. Mindemellett a házasságtörés, az orális és anális szex, az önkielégítés szodomiának minősül és elzáráshoz vezethet. Szex egy állattal emellett nem tilos addig amíg azt nem profitszerzés céljából tesszük.

Californiában Ventura County-ban a kutyák és macskák csak egedéllyel közösülhetnek.

Willowdale oregoni városkában a férfiak nem káromkodhatnak miközben szeretkeznek feleségükkel.

És végül a brilliáns washingtoni törvény, miszerint tilos szexuális kapcsolatot kezdeni egy szűzzel minden körülmények között is (még a nászészakán sem)...

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal