|
|||||||||||||
Kontrázok: kenyérből max. kenyér morzsa lesz, de zsemle morzsa semmiképpen...
Ezt az ALDIban láttam, és le akartam fotózni, majd beküldeni ide. De megláttam, hogy már fenn van, ezért sztornó az egész. Olyan vicces, hogy ha ebben az áruházban vagyok, és ideges, vagy szomorú vagyok, akkor rögtön vidám leszek, ha meglátom. Nagyon vicces.
Hát számomra nem természetes. Mi otthon diódarálón szoktuk átküldeni a száraz kenyeret. Ipari méretekben nem tudom hogyan csinálják. Állott, maradék kenyérdarabokat nem tartanak ott addig amíg megszárad, viszont frissensütött kenyér túl puha. Nekem úgy tűnik cyberdeathnak lehet igaza, valahogy kiszáríthatják.
Amúgy a kép tényleg jó, mert azért erős oximoron
Semmi vicc nincs benne, ez így természetes.
Minden frissen sült kenyérnek túrós a faxa.
A lényeg az, hogy a frissen sült kenyeret azonnal kiszárítják és úgy darálják le. Valóban nem olyan, mint az állott megszáradt kenyér, ami ugye előbb megszíjjasodik, utána megszárad. Semmi vicces nincs benne.
Bármilyen hihetetlen, a meg nem vásárolt kenyeret visszavásárolják olcsóbban. Tárolják (inkább szárítják) és így a régi, sokak által összetaperolt szíjas kenyérből (és ZSEMLÉBŐL VAZZE ) lesz a morzsa.A gyártónak olcsóbb, az eladó pontosabb számolásra van késztetve, mert csak olcsóbban veszik vissza, és a vásárlónak is olcsóbb, mert nem prémium minőség.
Szeretném megkérdezni, hogy milyen ízbeli különbséget fedeztél fel a sima kenyér és a sima vizeszsemle közt?