Hogy készül a pingvin-falatka?
Csatlakozás időpontja: 2010.05.05 Üzeneteinek száma: 113
átszúrták az agyát
Csatlakozás időpontja: 2009.06.28 Üzeneteinek száma: 4
Ugye nem hiszitek, hogy teljes, és pontos elkészítési módot bemutatják?!A titok már évezredek óta száll eszkimó szakácsoktól eszkimó szakács fiaikra.
Csatlakozás időpontja: 2005.12.17 Üzeneteinek száma: 25307
Agybaszúrt pingvin-falatka.
Csatlakozás időpontja: 2008.01.30 Üzeneteinek száma: 5892
És mi az a fehér a hasán?
Nekemis ez volt a kérdésem. Szerintem a fetasajt pont illik oda
Csatlakozás időpontja: 2007.11.11 Üzeneteinek száma: 25
és a hasa mitől lesz fehér?
Remélem nem temperára gondolsz
odafestették
szerintem ott is kivágnak belőle egy darabot
Ahogy végignéztem a képet én is ugyanerre gondoltam.