Egészségünkre!

Egészségünkre!

A fogópálinka a falusi disznóvágások elengedhetetlen tartozéka...

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal

Hozzászólások

2009. október 1 18:39:03

#9
Gabe1994

Csatlakozás időpontja: 2006.01.11
Üzeneteinek száma: 411

Nekem a kedvencem akkor is a Bugaci Lófingató, 96 fokos csirkepálinka xD

2009. október 1 01:17:01

#6
Annus

Csatlakozás időpontja: 2008.01.30
Üzeneteinek száma: 5892

Kell a fogópálinka, amivel megfogják a disznótSmiley

2009. szeptember 30 18:43:30

#4
Keiichi

Csatlakozás időpontja: 2006.08.13
Üzeneteinek száma: 136

az alja tiszta, a fogó meg kb műanyag.


2009. szeptember 30 17:16:41

#3
bob1992

Csatlakozás időpontja: 2009.04.25
Üzeneteinek száma: 737

beteg egy dolog...

2009. szeptember 30 13:43:31

#2
interNETDOG

Csatlakozás időpontja: 2005.08.28
Üzeneteinek száma: 201

Hát ha szabályosan főzték a pálinkát akkor 52 fokos, és az alkoholnak fertőtlenítő hatása van, tehát nem kezd el rozsdásodni a fogó. Meghát reméljük nem rozsdásan rakták bele Smiley

2009. szeptember 30 12:48:39

#1
Bakfitty

Csatlakozás időpontja: 2006.10.10
Üzeneteinek száma: 1403

Ez még nem elég rozsdás... vagy a pálinka olyan erős, hogy lemarta a rozsdát róla? Smiley

Nah mellé, eggyel fentebbire gondoltam mikor válaszoltam
egyébként is elég műanyagnak néz ki az egész

2009. október 1 15:08:20

Ki beszélt baktériumokról? Zoxigén van a vízben és a rozsdásodáshoz szükséges nedvesség is a vízben található, nem? Smiley

2009. október 1 13:02:15

Azt az egy apróságot leszámítva, hogy a rozsdásodáshoz csak nedvesség és oxigén kell, SEMMI köze a baktériumokhoz
52 fok meg attól függ mivől, meg immor elég széles körben mozognak azok a pálinkák

2009. szeptember 30 21:34:35
Összes hozzászólás