Virsli tésztával, kicsit másképp.
Csatlakozás időpontja: 2009.06.10 Üzeneteinek száma: 1250
Féregpetével dúsított virsli-alapanyag, Norbi ajánlásával.
Csatlakozás időpontja: 2009.04.16 Üzeneteinek száma: 657
Hát... aki unatkozik a konyhában
Csatlakozás időpontja: 2008.01.30 Üzeneteinek száma: 5892
Jópofa tálalás, hogy átfűzték a virslin a tésztát
Csatlakozás időpontja: 2007.10.14 Üzeneteinek száma: 553
Hmm, bizta finom.
csak vigyázz, h meg ne csípjen, mert a medúzák mérgezőek
Csatlakozás időpontja: 2006.02.01 Üzeneteinek száma: 265
jesszusom, ez kész...
Csatlakozás időpontja: 2009.04.19 Üzeneteinek száma: 1
Nagyon ott van! Egy pihent pillanatomban lehet h én is megpróbálom majd.
medúza
Csatlakozás időpontja: 2006.06.21 Üzeneteinek száma: 1055
Tényleg jó, ki is próbálom
Csatlakozás időpontja: 2008.04.04 Üzeneteinek száma: 1928
kegyetlen jóóóóóó
Csatlakozás időpontja: 2007.02.25 Üzeneteinek száma: 10659
A tálalás tényleg sokat számít.
Csatlakozás időpontja: 2009.02.11 Üzeneteinek száma: 154
????? Hogy csinálják??
Még nyersen beledugdossák, és úgy főzik meg.
Jó ötlet!