A mai menü

A mai menü

Virsli tésztával, kicsit másképp.

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal

Hozzászólások

2010. április 28 22:14:51

#13
na nézzük csak

Csatlakozás időpontja: 2009.06.10
Üzeneteinek száma: 1250

Féregpetével dúsított virsli-alapanyag, Norbi ajánlásával.

2009. június 15 21:48:35

#12
Replica

Csatlakozás időpontja: 2009.04.16
Üzeneteinek száma: 657

Hát... aki unatkozik a konyhában Smiley

2009. május 26 03:48:37

#11
Annus

Csatlakozás időpontja: 2008.01.30
Üzeneteinek száma: 5892

Jópofa tálalás, hogy átfűzték a virslin a tésztátSmiley

2009. május 22 22:09:30

#9
Szilvia

Csatlakozás időpontja: 2007.10.14
Üzeneteinek száma: 553

Hmm, bizta finom.Smiley

csak vigyázz, h meg ne csípjen, mert a medúzák mérgezőek Smiley

2009. május 22 22:12:22

2009. május 22 21:11:51

#8
eszteer

Csatlakozás időpontja: 2006.02.01
Üzeneteinek száma: 265

jesszusom, ez kész... Smiley

2009. május 21 18:12:18

#6
geryke

Csatlakozás időpontja: 2009.04.19
Üzeneteinek száma: 1

Nagyon ott van! Egy pihent pillanatomban lehet h én is megpróbálom majd.

medúza Smiley

2009. május 21 20:34:42

2009. május 21 17:20:41

#5
DelPiero

Csatlakozás időpontja: 2006.06.21
Üzeneteinek száma: 1055

Tényleg jó, ki is próbálomSmiley

2009. május 21 15:07:00

#4
tüncite

Csatlakozás időpontja: 2008.04.04
Üzeneteinek száma: 1928

kegyetlen jóóóóóó

2009. május 21 14:51:11

#2
Méjdenboj

Csatlakozás időpontja: 2007.02.25
Üzeneteinek száma: 10659

A tálalás tényleg sokat számít.

2009. május 21 14:47:31

#1
pirinyomonyo

Csatlakozás időpontja: 2009.02.11
Üzeneteinek száma: 154

????? Hogy csinálják??

Még nyersen beledugdossák, és úgy főzik meg.

Jó ötlet!

2009. május 21 15:05:38
Összes hozzászólás