Kerékpárút

Ha nem itt biciklizel, megbüntet a rendőr.

Direkt link

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal

Hozzászólások

2011. június 14 23:52:21

#9
Lackó

Csatlakozás időpontja: 2007.01.14
Üzeneteinek száma: 121

Vagy pl mikor identitászavarban szenvednek a bringások, és a zebrán áthajtanak az autós előtt..
Vagy ha kivilágítatlanul, bármiféle fényvisszaverő nélkül hajtanak este a sötétben...

Ha az autós elüti ezek miatt, akkor a csúnya gonosz gyilkos autós a hibás.

Ugyanez a gyalogosokra is vonatkozik.
Pl. körülnézés, stb nélkül kilép az útra, ahol nincs zebra sem.
Vagy zebrán kilép az autós elé féktávon belül...

Már az első kommentnél ez ugrott be: "Amikor autót vezetek, utálom a gyalogosokat, amikor pedig gyalog közlekedem, utálom az autósokat. De mindkét esetben egyformán gyűlölöm a kerékpárosokat."
Nekem mondjuk furcsa, mert életem nagy részét az autóban töltöm Smiley, de nem szoktam elfelejteni, hogy én is szoktam kerékpárral, görkorival, sétálva, futva közlekedni Smiley .

2011. június 15 06:34:37

Ne haragudj, az autónak úgy kell MEGKÖZELÍTENIE a zebrát, hogy ha takarásból kilép egy gyalogos, meg tudjon állni. Engem ezért megvágtak forgalmi vizsgán, hidd el, megtanultam.
A csúnya gonosz autósok meg bekaphatják, amíg nincs saját autóm, ellenben úgy biciklizek, ahogy a kresz megengedi, vagy jónak látom. Amelyik épp erősebb.

2011. június 15 00:04:51

2011. június 14 15:03:32

#6
Vendég

Csatlakozás időpontja: 2007.08.31
Üzeneteinek száma: 0

ha el van torlaszolva a kijelölt út és tekerve nem lehet elhagyni a kijelölt utat, akkor le kell szállni és úgy kikerülni.

h

persze, mert a bringáról való leszállás a járgány zsebrevágásával azonos nehézségű feladat.

2011. június 15 10:02:46

Ha pedig csak úgy tudod autóval kikerülni az úttorlaszt, hogy záróvonalat kell emiatt érintened, akkor kiszállsz, zsebre teszed az autót, átmész a torlasz túloldalára, előveszed, kitömöríted, visszaszállsz bele, és mész tovább, ugye? Észlénypéter.

2011. június 15 00:11:04

2011. június 14 11:57:22

#4
Vendég

Csatlakozás időpontja: 2007.08.31
Üzeneteinek száma: 0

Balaton körül pl van és járható bicikli út. mégis rendszeresen az úton bicikliznek, pedig helyenként még tábla is tiltja. (nem kell kerülgetni a lassúbb bicikliseket gondolom)
Almádi és Veszprém között is tökéletes az út, mégis rendszeresen látok az úton bicikliseket, akik ráadásul veszélyeztetik magukat ott, mert van 1-2 elég beláthatatlan kanyar. Persze ott nincsenek kitiltva, megtehetik. Csak nem értem miért jó nekik. Én napi szinten biciklizek 5-20 km-eket (kedv stb szerint változóan) de ha van bicik

Amúgymeg azért mert 100m-t kerülnöd kell mert a bicikliút nem pontosan a főutat követi, már ugye feljogosít, hogy lámpa meg minden nélkül inkább főúton biciklizz?
Tény hogy lehetett volna jobb bicóutat is építeni, de én már kerültem balatont úgy hogy nem a főuton tekertem, és nem lehetetlen.. Max néha kényelmetlenebb és ezért a sok bicós aki öntudatosan védi a bicósokat és szidja a mocskos autósokat feljogosítva érzi magát az uton tekerésre...

2011. június 15 09:08:19

Igen értem: akkor alsóörs és káptalan közötti szakaszon ahol tökéletes a bicikliút minősége, és elég széles is, gyalogosok sem mennek rajta, és párhuzamosan fut a 71-essel, mégis a sok pro bicós azért hajt mellette a 71-esen, mert ott jobb.
Sztem egyezzünk ki abban, hogy minden járműtípust emberek vezetnek, és vannak normálisak, meg nem normálisak. ugyanugy autósként, bicósként, és gyalogosként. aztán akinek nem inge...

2011. június 15 09:03:28

A Balaton körüli bicikliutat szégyen és gyalázat bicikli / avagy kerékpárútnak nevezni, mert rengeteg helyen köze nincsen hozzá, hanem benn kacskaringózik a településeken, arról meg kár is szót ejteni, ahol a lehető legnagyobb autós forgalomba terelődik fel az biciklis. Ahol meg véletlenül nem az autók között kell haladnia, ott olyan "hiretelenhamarlegyencsakkész" módra aszfaltoztak, hogy a fák gyökerei miatt keletkezett hepehupák (némi iróniával a Balaton-felvidéki Nemzeti Park legújabb dombságai) még fényes nappal is veszélyessé teszik a túrát. Aki meg sötétedés után megy arra, az magára vessen. Vannak egész tűrhető és élvezetes szakaszok is, de valljuk be: összességében nem ez jellemzi.

2011. június 15 06:27:41

A Balaton körüli bicikliút jelentős része autóúton van kijelölve, valószínűleg ezért láthatsz az autóúton bicikliseket... vagy mert nem minden házhoz vezet külön bicikliút, így ha el akarsz jutni oda ahova el akarsz jutni, akkor egy idő után bizony le kell térned a bicikliútról. Ja, és az autóutat sem csak az autótulajdonosok adójából fizetik. Most már tényleg le lehet szállni a bringásokról, mert tele van a hócipőm azzal hogy mindenki szidja őket.

2011. június 14 12:44:06

2011. június 14 10:34:18

#2
Vendég

Csatlakozás időpontja: 2007.08.31
Üzeneteinek száma: 0

Ez egy igen erőltetett video.
Döbbenet, de ha kocsival megyek akkor is vannak akadályok az úttesten, de nem hajtok beléjük teli gázzal.
A biciklisek meg igenis használják a szaros bicikli utat ha már arra költik az adófizetők pénzét, hogy építgetnek nekik. Nincs annál idegesítőbb, mint bicikli rajt kerülgetni, amikor az út mellett húzódik végig a bicikli út!

Ne haragudj, kedves autós honfitársam, láttál már autót (pl. feketét...) útból sárga ZÁRÓvonallal lekerített biciklisávon parkolni? Azt hiszem, hoyg ha felugranék az autóra, és végigbicikliznék rajta, megsértődne, és én lennék a hibás, hogy mit képzelek, amikor épp ő volt szabálytalan.
Nem mindig megyek a bicikliúton, mert néhol olyan, mintha a vonatsínek közti kavicságyon bicikliznék, inkább lemegyek a simára hengerelt útra. Van, hogy megdudálnak érte, lámpáim sincsenek már, kukásmellényt sem hordok sosem, de legalább elérek oda, ahova elindultam. A biciklivel behajtani tilos tábla meg egy vicc. A régi 3-as végig van vele pakolva, de kérdem én, ha pl. Hortra akarok eljutni biciklivel Pestről, sajnos nincs végig bicikliút, ahol mehetnék, vonat nem jár, autóbuszra nem lehet feltenni a kecskét, hát hol mennyek?

2011. június 15 00:09:41

Én azt figyeltem meg gyalogosként, hogy amikor Pesten a belvárosban járok, és a járda egy része van kijelölve bicikliútnak, a biciklisek úgy mennek, mint a vakegér. Körülnézek én, de ők nem figyelnek a gyalogosra, mintha senki nem mehetne át a bicikliúton, mintha csak ők lennének. Ha az ember elengedi őket, eszükbe sem jut megköszönni. (Egy pasi mondta a biciklisnek: "Köszi, hogy elengedhettelek!" Smiley )

2011. június 14 23:32:14

Régen nekem is bajom volt a biciklisekkel.De most én is biciklizem és meg kell mondanom,hogy a gyalogosok sokkal bunkóbak.Mikor az láttam,hogy ott az 1 méter széles bicikliút és a 3 méter széles gyalogosút, és mégis a gyalogosok(akár egyszerre 10-20 fő)A bicikliutat választják.Kilépnek a bicikliútra,a bokor mögül, körbenézés nélkül és ha emiatt neki megyek egyszer véletlenül valakinek,én leszek a hibás.Én mindig a bicikliúton megyek,A gyalogosok is menjenek a gyalog úton.Biztos van egy-két olyan biciklis ak

2011. június 14 22:44:31

Lehet, hogy erőltetett, de a rendőr azért büntette meg, mert egy akadályt került ki, és ezért hagyta el a bicikli utat, amint láttad, sokszor nem csak részlegesen volt eltakarva az út, hanem teljesen. A srác csak bemutatta, hogy hogy járna akkor, ha nem akarna büntetést kapni, és ragaszkodna ahhoz, hogy a bicikli úton marad. Amúgy meg nem csak a te adódat fizetik bicikli utak építésére is, hanem a biciklizőkét is, különben meg MO bicikli útjai egyébként is szánalmasak, és sokkal több az autók számára építet

2011. június 14 11:33:10

2011. június 14 10:23:35

#1
Méjdenboj

Csatlakozás időpontja: 2007.02.25
Üzeneteinek száma: 10659

Fck police. És a srácnak nagyon igaza van, csinálnék én is ilyen videót, ha lenne értelme.

Összes hozzászólás