Üzenetrögzitő

Üzenetrögzitő

Halló! Itt Jim és Sonja. Sajnos nem tudjuk felvenni a telefont, mert valami olyat csinálunk, amit nagyon élvezünk. Sonja szereti fel-le csinálni, én jobbra- balra, egészen lassan. Szóval hagyj egy üzenetet. Amint kész vagyunk a fogmosással, visszahívunk.

Itt John beszél. Ha a telefontársaságtól vagy, már elküldtem a pénzt. Ha a szüleim vagytok, legyetek szívesek küldjetek pénzt. Ha a bank, akkor nem adtatok elég pénzt. Ha a barátom vagy, tartozol pénzzel. Ha nő vagy, ne aggódj, van elég pénzem.

(Narrátor hangja) Dale ül, magazint olvasva. Hirtelen megszólal a telefon! A fürdőszobában össze-vissza repül a WC-papír, majd egy nagy gombolyagot alkot Dale-el a közepén, aki vadul hadonászik a karjaival! Sikerülni fog neki?
Ebben a pillanatban megszólal a csengő! Dale minden igyekezete hiába! Mégis üzenetet kell hagynod!

(Japán kiejtéssel) Hel-ló. Sato vagyok. Te hagysz üzenetet, én lögtön felhívlak. Te hagysz szexi üzenetet, én még gyolsabban felhívlak.

Halló! John üzenetrögzítője elromlott. Itt a fridzsider beszél. Kérlek, ragaszd az üzenetedet az oldalamra egy mágnessel.

Halló! Itt Sally mikrohullámú sütője beszél. Az üzenetrögzítő megszökött a magnóval, és nekem kell felvenni a telefont. Ha akarod, hogy főzzek neked valamit, míg az üzenetet hagyod, tartsd oda a telefonkagylóhoz.

Halló! Te egy géphez beszélsz. A tulajdonosaimnak nem kell se új háztető, se fürdőkád, és a szőnyegek is tiszták. Adakozni a munkahelyükön szoktak, és nem akarják, hogy lefényképezzék őket. Ha ezek után még mindig a vonalban vagy, hagyj egy üzenetet most.

Halló, valószínűleg itthon vagyok, csak valakivel nem akarok beszélni. Amennyiben hagysz egy üzenetet és én nem hívlak vissza, ez te vagy.

Halló, itt George beszél. Sajnos, nem tudok a telefonhoz jönni. Hagyj egy üzenetet, aztán várj a telefonnál amíg visszahívlak.

Ha egy betörő vagy, valószínűleg itthon vagyunk, a fegyvereket tisztítjuk, így nem tudunk a telefonhoz jönni. Ha nem vagy betörő, valószínűleg nem vagyunk itthon, és nyugodtan hagyhatsz egy üzenetet.

....Mindig fáradtabb leszel.... A szemhéjad elnehezedik, és alig tudod a szemed nyitva tartani... Nagyon álmos vagy. Lassan elveszted minden akaraterődet hogy ellenállj a sugallatomnak.
...Amikor hallod a sípszót, úgy érzed, védtelenül engedelmeskedned kell annak a parancsomnak, hogy hagyd meg a neved és a telefonszámod......

Ön most egy CPX-2000 Hang Zsaroló Rendszerrel beszél. Az ön hanglenyomata ebben a pillanatban digitális kódolásban későbbi használatra rögzítve lesz. Amint ez megtörtént, a komputer akárkinek akármilyen illegális vagy erkölcstelen üzenetet hagyhat az Ön hangján. Az első alkalommal nem számolunk fel Önnek semmit ezért a szolgáltatásért. A közeljövőben viszont egy munkatársunk, aki specializált bérgyilkos, meg fogja Önt látogatni, hogy részletes magyarázattal szolgáljon, és megállapodjon Önnel a fizetési feltételekben. Kérjük beszéljen tisztán a sípszó elhangzása után.
Köszönjük.

Kérjük, hagyjon üzenetet. Egyúttal szeretnénk közölni Önnel, hogy teljességgel jogában áll megtagadni a beszédet. Minden, amit ezután mond, felhasználható Ön ellen a bíróságon.

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal