Edzésterv

Edzésterv

HETI EDZÉSTERV SZURKOLÓK SZÁMÁRA:

Hétfő: A rendőrségi fogdákban, traumatológiai osztályokon, és a sporttelep borozójában rekedt sorstársak kiszabadítása vagy pénzzel történő kiváltása. A kőbalták, dorongok, kőhajító gépek elpakolása, ill. múzeumokba való visszavitele, kerékpárláncok visszaszerelése. Fradi szurkolók a lila monoklikat, Újpest-drukkerek a zöld foltokat elmaszkírozzák. Találkozás az újságírókkal, tévésekkel. Főbb jelmondatok: "Az nem úgy volt, különben is ők kezdték, buzi rendőrök."

Kedd: Rajzverseny a járógipszeken, majd városligeti körséta, melynek során a vezérszurkolók élő fákba kötnek bele. Ezt követően látogatás az Állatkertben, ahol mindenki megkeresi a párját, és örökbe fogadja. A madárházban 10 perc huhogás.

Szerda: Kerítéshajlító vetélkedő, majd célbadobás KRESZ-táblákkal. Bemelegítő gyakorlatok a délutáni meccsre: metrószerelvények porrá zúzása és kisebb barikádok építése kockakőből. (Ha nincs meccs aznap, akkor edzés gyanánt a Bastille ostroma, az egri vár bevétele, vagy partraszállás Normandiában.) Edzőmeccs esetén géppisztolyos vadászat a partjelzőre.

Csütörtök: Szurkolói ankét, ahol mindenki ünnepélyesen megígéri, hogy kiveti soraiból a garázda, vandál elemeket, stb.

Péntek: Füstbombák, tányéraknák és föld-föld rakéták előkészítése, valamint apróbb vasbeton elemek elrejtése a bőrdzseki alatt. Dalnokverseny: a rigmusokban kötelező szerepeltetni az alábbi kifejezéseket: szívjatok le, anyátok, meneküljetek.

Szombat: A mérkőzés napja. Reggeli: vörösbor kólával, majd könnyű ebéd; az ellenfél egyik szurkolójának közös elfogyasztása. Mérkőzésre menet az útba eső kisebb falvak feldúlása, St.Gallen elfoglalása, és Kassa bombázása. Érkezés a stadionba. Túlélők a meccs után találkoznak az ellenfél szurkolótáborának túlélőivel.

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal