Szex szappan

Szex szappan

Az egyik irodai munkahelyre, mivel a titkárnő elment nyugdíjba, új kolleganőt vettek fel, akit Gizikének hívnak. Az új kolleganő fogadtatása meglehetősen hűvösen indult, mivel már az első munkanapon látnivaló volt, hogy szinte mindenkit űberel a régi kollégák közül. Ég a keze alatt a munka, mindent időre elkészít, gyors, pontos, és ráadásul álladóan vidám, kiegyensúlyozott. Kis idő elteltével érdeklődni kezdenek, afelől, hogyan bírja mindezt az iramot. Gizike erre csak annyit mond, hogy van most egy szuper barátja, aki minden este megmosakszik egy szex szappannal, és egész éjjel nem hagyja békén, mindég szuperul kielégíti.
Erre összedugják a fejüket a régi kolléganők, hogy az egyikük – Jolánka - ki fogja próbálni ezt a módszert. Másnap reggel nagy érdeklődéssel várják Jolánka érkezését, aki késett, és látszott rajta, hogy hulla fáradt, a haja csapzott, karikásak a szemei.
- No mesélj, mi történt! - kérdezik a többiek.
- Hát képzeljétek, hogy jártam. Mondom az öregnek, hogy menjen, vegyen szex szappant. El is ment, de nem kapott, csak baba szappant. Megmosdott vele, aztán egész éjjel bőgött, meg kétszer beszart.

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal