Kéretlen e-mail fordítóprogrammal

Kéretlen e-mail fordítóprogrammal

A figyelmüket

Érthető, hogy talán egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jövedelmező vállalkozás javaslatát a közös érdekű megosztani veletek. Megvan a hivatkozást az én keresni valakit, aki megfelel az én javasolt üzleti kapcsolatot.

Én vagyok Mr. Peter Chan KQ ügyvezető igazgatója és gazdasági vezérigazgató - Heng Seng Bank Ltd. takarásban van egy üzleti javaslat az Ön számára. Én akarom, hogy segítségemre lesz a végrehajtó egy üzleti projekt Hong Kong az Ön országában. Magában foglalja az átadás egy nagy halom pénzt.

Mindent erre az ügylet jogszerűen rántás nélkül megtehető. Kérjük, törekednek arra, hogy betartsák legteljesebb diszkréció érintő valamennyi ügyben a kérdést.

Miután az alapokat már sikeresen át, a fiókba fogjuk részesedése az arány jóvá kell hagynia mind a ketten.

Én inkább nem éri meg az én privát e-mail címét alább (....), és végül azt követően, hogy én átadják Önnek több információt erről a műveletet.

Kérjük, ha nem érdekli törölje az e-mailt, és nem vadásznak rám, mert én vagyok a karrierem elhelyezés és az élet, a családom a tét ebben a vállalkozásban. Bár semmi nem merte semmi szerzett.

A legkorábbi válaszul ez a levél lesz appreciated.

Kind Regards,
Mr. Peter Chan

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal