Fura randik

Fura randik

Az alábbiak mindegyike megtörtént eset, tanúságai egy-egy nem túl jól sikerült randevúnak:

"Fodrász vagyok. Amikor feljött hozzám, megkért, hogy vágjam le a haját. Amikor mondtam neki, hogy nem dolgozom otthon - arra hivatkozva, hogy ő fizette a vacsorát - be kellett fizetnem egy hajvágásra." - Chantelle, 24 éves, Springfield.

"Amikor a koncertre mentünk, feltartóztatott bennünket a rendőrség. Szerintük lopott volt az autó, amivel utaztunk. Kiderült, hogy Leroy elfelejtett szólni a szobatársának, hogy elviszi az autóját." - Keera, 19 éves, Milwaukee.

"Wes lakásában kimentem a mosdóba. Sajnos elfelejtett szólni, hogy egy Boa Constrictort tart a kádjában. A sikoltozásomról meg azt gondolta, hogy dudaszó." - Rita, 42 éves, New York.

"Egy ital után kijelentette, hogy bár külön él a feleségétől, nem vált el, herpesze van és strilizáltatta magát. Aztán azt mondta: 'Most te mesélj magadról!'" - Vera, 31 éves, Annapolis.

"Avery két héten keresztül minden éjszaka felhívott, és kérte, hogy vacsorázzam vele. Amikor végül elmentem vele, meghívott egy McDonald's gyorsbüfébe, majd miután leküzdötte a szendvicsét, megkérdezte, a nővérem és én nem feküdnénk-e le vele." - Gwen, 23 éves, Brookline.

"Azt gondolta, mókás dolog lenne berúgatni a papagájomat, így vodkát kevert az ivóvízébe. Szegény állat másnapra megdöglött. Ő persze mindent tagadott." - Gail, 30 éves, Reno.

"Nagyszerű táncos volt, és jól éreztük magunkat egészen addig, amíg bele nem túrtam a hajába. Ekkor felsikoltott és üvöltözve berohant a férfivécébe. 20 perc múlva visszajött, és azt mondta, soha, semmilyen körülmények között ne érjek a hajához. Isten bizony..." - Donna, 34 éves, Cherry Hill.

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal