Jay Leno és Conan O'Brien

Jay Leno és Conan O'Brien

A fent említett két név az amerikai NBC tévétársaság két legnépszerűbb műsorvezetőjéé. Mind Jay Leno (The Tonight Show with Jay Leno), mind Conan O'Brien (Late Night with Conan O'Brien) több mint 5 éve vezetik műsoraikat óriási sikerrel. Nincs Magyarországon talkshow amelyben ne lennének olyan műsorelemek, amiket ezekből a műsorokból loptak el. (Az NBC egyébként úgy látszik felettébb népszerű: Friderikusz Sándor "Szubjektív" című műsorának szignálja az NBC "Dateline"-jának szemtelen másolata, az "Osztálytalálkozó" pedig a "Today"-t lopta el egy az egyben - mármint a szignált...)
Alább a két sztár műsorvezető monológjaiból idézek:

JAY LENO

A Jack Daniels új kampányba kezdett, a szlogen: "Egyszer eljutsz arra a pontra, amikor tudod, hogy ki vagy". Valóban, ez a pont az, amikor azt modod: "Helló, Bill vagyok és alkoholista."
Ez a második esténk, hogy HDTV-ben megy a műsor. Egy nagy felbontású TV-vel minden nagyobb és szélesebb. Olyan, mint a 25 éves érettségi találkozó.
A Nature Biotechnology legutóbbi számában volt, hogy tudósok emberi DNS-t ültettek kecskébe. Ez valami új? Szerintem magányos pásztorok évek óta csinálják.
Monica Lewinsky azt mondta, hogy ha az "ügyéből" filmet csinálnak, az ő szerepét Neve Campbellnek kellene eljátszani. Clinton elnök pedig azt mondta, ha valóban Neve Campbell játssza Monicát, akkor ő szívesen alakítaná saját magát.
Vegasban azt tervezik, hogy építenek egy Titanic jellegű hotelt és kaszinót. Nos, semmi sem lehet olyan varázslatos érzés, mint nyerni és jól érezni magunkat... a Titanicon.
A Mátrix igazi kasszasiker. Keanu Reeves egy olyan fickót játszik, aki rájön, hogy körülötte minden hamis. Nem olyan ez, mint L.A.-ben élni?
Egy új könyv szerint megkérdeztek 50 nőt, hogy mit csinálnának, ha egy napig férfiak lehetnének. Legtöbbjük azt mondta, hogy "fizetésemelést kérne."
Miközben New Hampshire-ben kampányolt, Al Gore tegnap levette a zakóját és a nyakkendőjét. Ez sokkolta Tippert a feleségét. Még szex közben sem csinál ilyet. Szerintem csak kigombolja néhány másodprecre.
Monica Lewinsky Franciaországban turnézik új könyvével. Szerintem a francia az anyanyelve.
Jesse Jackson bejelentette, hogy nem indul az elnökválasztáson. Valójában képtelen volt előállni olyan szóval ami rímel a millenniumra.
Vasárnap volt az Oscar díj kiosztás. Máris megvan az új Oscar játék, a Mell-Tipp. Csak végig kell nézni az első soron: igazi, szilikon, szilikon, igazi,…
Kampánykörútján Hillary Clinton kijelentette, hogy szeret vadászni. Bár szerintem nem célozhat valami jól, hiszen Bill még él.
A New York Post szerint Monica Lewinsky anyja 15 ezer dollárt fizetett egy, a lányáról készített festményért. Én láttam a képet, a baj csak az, hogy az íróasztal eltakarja az arcát.
A Fehér Ház szerint az illegális drogok ára az eddigi legalacsonyabb szintre esett. Crack, kokain, heroin, olcsóbbak mint valaha. Végre egy jó hír Whitney Houstonnak...
Leonardo di Caprio interjút készített Bill Clintonnal. Az ügy történelmi jelentőségű. di Caprio az első 25 éves amerikai, aki úgy jött ki az Ovális Irodából, hogy nem volt szexuális kapcsolata az elnökkel.
Monica Lewinsky azt mondta, hogy Hillary Clintonra fog szavazni. Micsoda bizarr szituáció... egyszer Bill alatt, most meg Hillary mögött...
Disneylandben bejelentették, hogy a gyerekeknek 10 éves kor felett teljesárú jegyet kell venni. Ezek szerint a 10 év felettiek felnőttnek számítanak. Michael Jackson azt mondta: "Látják, ezt próbálom magyarázni már évek óta!"
Egy új tanulmány szerint az átlag férfi naponta 206-szor gondol a szexre. Ezért olyan boldogok a meleg férfi párok. Ők ketten együtt már 412-szer gondolnak szexre!
Ez az Elian Gonzales ügy olyan hosszú ideje húzódik, hogy már Michael Jackson is megunta a kisfiút.
Elian Gonzalesnek állítólag Kubában olyan iskolába kellene járnia, amellyel szemben az utca másik oldalán prostituáltak álldogálnak. Látják, ezért jobb, ha itt marad az Államokban. Át sem kell mennie a másik oldalra, itt mindjárt az osztályban összejöhet a tanárnőjével!
Már említettem, de egy új tanulmány szerint az átlagos férfi naponta 206-szor gondol szexre... Nos, újabb rossz hír Robert Downey Jr. számára...
Egy új felmérés szerint azok a tinilányok akik isznak, szexuálisan aktívabbak. Szerintem a felmérést tinédzser fiúk készítették.
Los Angeles-i illetékesek szennyvízből készítenek ivóvizet. Tudják mit jelent ez? A kutyák most már nem csak a legjobb barátaink, de ivócimboráink is lesznek.
Mariah Carey nővére egy könyvet jelentetett meg, amiben leírja, hogy egy ideig prostituált volt azért, hogy Mariah karrierjét segítse. Most pedig Mariah hordja a ruháit...
Orvosok szerint egyre több nő távolíttatja el halott férjének spermáját. Ez aztán megmutatja, milyen ironikus is az élet. Élete során a legtöbb fickó alig tud megszabadulni ettől az anyagtól, amikor pedig meghal - kiveszik belőle. Milyen igazságtalan az élet!
A világon sokan ünnepelték május elsejét a munka ünnepét. Eközben a Nike malayziai üzemeiben ma volt a Napfény napja. A munkások kijöhettek 10 percre, hogy lássák a Napot.
A legújabb hír, hogy az a halász, aki Eliant kihúzta a vízből, aznap ment először horgászni. Vagy ahogy Michael Jackson mondaná: "Kezdő vakszerencséje!"
Egy friss kimutatás szerint a férfiak között a legjobb szeretők a táncosok. Minél jobban táncol, annál jobb szerető? Ebben az esetben sajnálom a nőket. Láttak már jól táncoló férfit? Mert ha egy férfi jól táncol, szinte biztos, hogy jól táncoló férfit keres...
Ez az "I Love You" vírus megbolondította a világot. Ilyen az én szerencsém... egyszer kapok végre szerelmes üzenetet, és mindjárt megfertőznek. Én mondom, ma már csak óvszerben érdemes szörfölni.
Az NBC-t állítólag olyan mértékben fertőzte meg az "I Love You" vírus, hogy a titkárnők csak eredeti kártyákkal tudtak passziánszozni.
Biztos vagyok benne, hogy az "I Love You" vírust férfi találta ki. Ki más lenne képes azt mondani, hogy szeretlek, és utána romba dönteni az életedet?
Jól érezték magukat Anyák Napján? Itt Kaliforniában olyan meleg volt, hogy úgy izzadtam, mint Madonna, amikor ki akarta találni melyik gyereke kitől van.
A CBS elkezdte vetíteni új sorozatát "Jézus" címmel. Én nem is tudtam, hogy Jézus ennyire hasonlított a Bee Gees énekesére...
A New York-i Burger King három fiatal alkalmazottját azzal vádolják, hogy a szendvicsekbe belevizeltek, beleköptek, és tisztítószereket öntöttek. Azt hiszem a McDonald's-os fiúk most idegesek: "Hogy a fenébe jöttek rá ezek a titkos receptre?"
O.J. Simpson Floridába költözik. A hírek szerint egyre több kubai úszik vissza Kubába.
Olyan meleg volt ma itt LA-ben, hogy úgy hallottam Mike Tyson már eszkimó gyerekeket eszik.
O. J. Simpson állítólag szakított barátnőjével. A hír nem hivatalos, hiszen a hölgy még él.
A legújabb hírek szerint a Föld népessége hamarosan eléri a 9 milliárdot. Ebből kitunik, hogy az emberek gyorsabban születnek, mint ahogy Texasban ki tudnák végezni őket.
Ma nagyon meleg volt itt Burbankben. Úgy izzadtam, mint a Firestone cég brókere.
Egy kanadai pszichológus olyan videokazettát árul, melyben arra tanít meg, hogyan mérjük meg kutyánk IQ-ját. Íme a módszer: Ha elköltesz 13 dollárt erre a kazettára, a kutyád okosabb nálad.

CONAN O'BRIEN

Hillary Clinton részt vett a St. Patrick napi felvonuláson. A következő jelvény volt rajta: "Adj egy puszit, ír vagyok... ja, és zsidó és néger és meleg is."
Az a fickó, aki betört a Fehér Ház honlapjára, 15 hónapot kapott. Igen, de előbb szabadulhat, ha segít Clinton elnöknek pornót letölteni.
Megszületett a "How To be a Millionaire" új nyertese. A műsorvezető az adás után megveregette a vállát és azt mondta: "Most nyerte meg az éves fizetésem 1/35-ét."
Az Oscar ünnepség előtt Demi Moore újságíróknak azt nyilatkozta, hogy a ceremónián a Tiffany ékszereit, a Versace ruháját és Dr. Rosenblack melleit fogja viselni.
Ozzy Osbourne bejelentette, hogy a nyár végén visszavonul. Később hozzátette, hogy még azelőtt akar leállni, hogy a színpadon kiesne a protézise.
A legújabb hírek szerint Steven Seagal (akibe mind szerelmesek vagyunk... ha-ha-ha) szólólemez kiadását tervezi. Állítása szerint szeretné bebizonyítani, hogy nemcsak játszani nem tud.
A minap egy hölgy beperelte Catherina Zeta Jonest, hogy egy autóbalesetben őt inzultálta. Amikor Michael Douglas meghallotta ezt, feltette a kérdést: "Úgy értik, hogy van már annyi idős, hogy vezethessen?"
Briteny Spears-t egy forgatáson fejbevágta egy kamera. Amikor magához tért, meglepően tisztának látszott, csak azt kérdezte: "Hogy kerültek ide ezek a nagy mellek?"
Hillary Clinton a napokban elmondta, az ő ötlete volt, hogy a Fehér Házban betiltsák a dohányzást. Majd hozzátette: "így mindenkinek kint kell cigarettát szívnia, vagy a férjemet." [nehezen fordítható szójáték az eredetiben.]
Donald Trump újra egy intelligens magas szőkével randizik. Dolph Lundgrennel!
George W. Bush-t azzal vádolják, hogy minden eszközt megragad, hogy szavazókat állítson maga mellé, mert melegek egy csoportjával találkozott. Igazuk lehet, mert a megbeszélés után Bush kijelentette: "Ricky Martinnak helyes kis popsija van."
Hírek szerint az ABC-n a "Tíz Parancsolat" című klasszikus nézettsége minden rekordot megdöntött. Állítólag Charlton Heston többeket fegyverrel kényszerített a film megtekintésére.
A nőstény pandák képesek 21 másodperces párzástól teherbe esni. Ez pedig azt jelenti, hogy én pont jó lennék hím pandának.
Néhány nappal ezelőtt Luciano Pavarotti a Metropolitan Operában megcsúszott és elesett a színpadon. Azóta a Metropolitan a világ egyetlen olyan operaháza, ahol két zenekari árok van.
Britney Spears újságírók előtt kijelentette, hogy még szűzen szeretne a házasság szent kötelékébe lépni. Mondott még mást is, de azt az újságírók hisztérikus röhögése miatt nem lehetett érteni.
A legfrissebb hírek szerint Britney Spears szülővárosában hamarosan megnyitják a "Britney Spears Múzeum"-ot. További hír, hogy a múzeum előtt Britney életnagyságú szobrát állítják majd fel, ami a hajléktalanokat megvédi eső esetén.
Britney Spears nemrégiben azt nyilatkozta, hogy szívesen feleségül menne az ifjú brit Wiliam herceghez. Ami a megdöbbentő, hogy egy másik interjúban ugyanezt nyilatkozta Elton John is.
Jennifer Lopez a napokban masszőrhöz ment. A masszázs előtt Sean "Puffy" Combs figyelmeztette a masszőrt, hogy ne masszírozza Jennifer hátsóját. A masszőr erre azt mondta, hogy nem is tudná megmasszírozni, hiszen nem foglalta le egész napra az idejét...
A Camp David-i béketárgyalások miatt Clinton elnöknek törölnie kellett programjából a St. Louis-i suprebowl csapattal tervezett találkozóját. A különös az egészben az, hogy az elnök viszont 4 teljes órát töltött a csapat majorettjeivel...
A héten Fidel Castro azt nyilatkozta, hogy szerinte Jézus kommunista volt. Továbbá elmondta, hogy Jézus néha gyalog ment át Floridába.
Britney Spears törölte a Hollywood Bowl-ban tartandó koncertjét, mert a hely nem volt elég nagy. A show egyik szóvivője kijelentette: a Hollywood Bowl csak a BAL-nak lenne elég...

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal