L.o.t.r.

L.o.t.r.

Arwem titkos naplója
Avagy a tündeélet gyötrelmei
Első nap.
Ma megmentettem egy manót… törpöt… félszerzetet. Olyan szexis voltam azzal a karcolással az arcomon, csak az a kisköcsög egyfolytába belelógott a képbe. Még nem fogta meg a hullamerevség.
Különben is, minek kell ilyen statisztákat bevenni.
És ennek még fizetnek is! Lovaglás közben volt egy orgazmusom. Remélem nem volt nagyon feltűnő…

Második nap.
Ma alig aludtam. Zavaró, hogy ez a nyálas Frankó-vagy mi a franc a neve - elveheti tőlem a szépfiúmat. Majd intézkedem!!!

Harmadik nap.
Siker!!! Most beszéltem azzal a buzi Stacy-vel, és Legolasért cserébe, írt nekem egy jelenetet Aragornnal. Juhéééé!!!!

Negyedik nap.
Legolasnak "hátsó" szándékai vannak Gimlivel kapcsolatban. Itt mindenki beparázott? Valami márkás kis cuccról van szó.
A Tanácsot újra összehívták. Szarumán nem volt itt, de elég nagy szarban van, mivel egy ékszerésszel szövetkezett. Biztos műgyűjtő. A szőrmók Gimli hozzávágta egy Gyűrűhöz a baltáját, de aztán az széttört. A gyűrű nincs 5 karátos se, ha ezt kibírta. Egyébként nem biztos mivel, a kulcslyukon keresztül nem lehetett sokat látni…

Ötödik nap.
Fujj. Hát megtörtént… Az a gusztustalan arrogáns pimasz Aragorn…
Mint a Titanicba'; csobogó patak, híd, meg az a negédes szöveg. Azt hittem mindjárt hányok. És aztán jön a Nagy jelenet. Olyan büdös volt a szája, szerintem, már három napja nem tisztította ki rendesen a protkóját. Nem is olyan helyes ez a tuskó… Képes volt egy gyenge pillanatomban elkérni a medálomat. Seggfej

Hatodik nap.
Legolas egyre furcsábban viselkedik Boromirral. Azt mondja bekattant. Szerintem csak az a baja, hogy Boromir nem buzi. Samu kihasználva hasonlóságát, éjjel kikezdett Gimlivel, Frodó néven. A vékony falnak köszönhetően, úgy hallottam nem nagyon ellenkezett.
Még most is a hányinger kerülget…
Hetedik nap
Nem vagyok benne biztos, hogy ebben a filmben kellett volna debütálnom. Holnap elhúznak a Tanács tagjai. Végre megszabadulok Aragorntól! Egyfolytában azzal nyaggat, hogy biztos vagyok-e abban, hogy nekiadtam az ezüstmedálomat. Amikor már 15-ször mondtam neki, hogy az csak egy ócska bizsu!

Nyolcadik nap
Végre elmentek. Igazán csak az az egy dolog bánt engem, hogy nincs normális pasi a közelbe.
Habár ha rendesen megnézem ennek a Jacksonnak, elég formás hátsója van! Most itt ülhetek a seggemen, míg ezek visszajönnek, csak az apám van itt.


Százkilencvennyolcadik nap
Az apámmal a viszonyunk nem teljesen felhőtlen. Az elején megpróbált apa-lánya kapcsolatépítő programokat csinálni. Először elég vicces volt, azután a harmadik állatkerti látogatásnál bemondtam az unalmast. Nem is az állatokon buktam ki, hanem amikor felültetett a pónilóra és azt kiabálta : "Mosolyogj szépen" meg "Apuci befizet még egy körre". Azt hittem lehidalok. És tudjátok kit láttam? Gandalf 2 lóval előttem ült! Miután sikerült leszállnom arról a kib*szott póniról, összefutottam vele a csimpánzoknál. Azt mondta, ma nem forgat, mert leesett a szakadékba, és jött megtisztulni. Na ekkor egy kicsit hülyén néztem rá, de nem volt ideje magyarázkodni, mert egy csimpánz képen dobta egy jó adag szarral. Elkezdett káromkodni, ami totál nem illett az imidzséhez, és elment a férfi-wc-be újra megtisztulni. Megvártam kinn, és milyen jól tettem, mert megosztott velem egy csomó pletyit. Kiközösítették Aragornt, mert ő az, aki még nem "közelítette" meg Legolaszt. Most Legolasz a legnépszerűbb a stáb körében. A kis ribanc!
Ezért kénytelen leszek kérni egy szerepet a II. részben
Kétszáztizennyolcadik nap
Ma találkoztam Peterrel, és kértem tőle egy epizódszerepet a II. részbe. Miközben hozzá beszéltem hevesen bólogatott és a mellemet szuggerálta. Úgyhogy megkaptam a szerepet. Én azzal az édi Boromirral akartam szerepelni, de sajna ő már az első részben elpatkol, úgyhogy kénytelen leszek újra Aragornt támogatni legalább 10 percen keresztül.

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal