Szilu és a beköltözés

Szilu és a beköltözés

Lévén, hogy ott voltam, nagy gyönyörömre szolgált a történet végigkövetése, és annyira szerintem azért jó, hogy néhányan beleolvassatok:
Kolesz beköltözés, utolsó lehetőség az ifjak előtt, akik még nem költöztek be! (gazdag csákó, öltöny, nyakkendő jön a pótbeiratkozásra, vele együtt: anyuka /kiskosztüm/, apuka /dettó öltöny/, kishúg /nem is oly kicsi/)
Indok a csúszásra:
- Hát izé, .... , sz'al külföldön nyaraltak, plusz egy hónapot!!! (bazzeg én mért nem? ja meg te mért nem?)
Szitu:
Állnak szépen a sorban, nézegetik a lerobbant Tv-szobát, amely elrettentésül a 72cm-es SHARP helyett egy szétégetett Videotont tartalmaz (poén ala Műszakis HÖKösök), közben szokásos koleszos élet... (tudod nem?) erre jön Szilu, aki egy jó csaj, csak nagyon szereti a sört, meg a Barátját (ez már nekem sajnos). Eszméletlen módon be van rúgva, és most indul sört venni, de érzi, hogy ez nem fog menni, mivel nem tud nagyon, vagy inkább egyáltalán egyenesen menni, csak faltól-falig, csak hát kint nincsenek már falak, szóval rizikós az egész. Meglátja a sorban álló kiöltözött kompániát!! (Expozíció)
Illendően köszön: (a történeti hűség kedvéért szó-szerint, bár nem biztos, inkább emlékezés szerint)
"- Csók az Ősöknek és neked is picikém! CSÁ, ide fogsz járni?
- Igen (már kezd sápadni a csákó, valószínű már rá is kezd hatni a csajban lévő alkohol, a bahamákon biztos hozzá szokott a friss kókusztejhez, meg a gyümölcslevekhez -szegény pára)
- Figyike! Egy sörért simán leszoplak, két sörért, már azt csinálhatsz velem (Miért nem nekem mondtad Szilu, már vittem is volna egy egész tálca Coronitát)
- Hát.... (srác már totál fehér, elért odáig az alkohol és a szavak erejével már bele is ivódott a tudatába, EZ NEM AZ A HELY)
- Kisfiam menjünk innen, keressünk albérletet, de messszire innen (erre a kompánia elhagyja az egyetem és a Tv-s szoba területét, merő röhögés, és némi öklendezésre emlékeztető hang közepette - amit persze a történet egyik főszereplője hallatott, és már nem kellett neki a sör a jelenlévők bánatára)

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal