Windows

Windows

A Windows az élet minden területén otthagyja névjegyét.

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal

Hozzászólások

2011. január 15 20:15:19

#3
Annus

Csatlakozás időpontja: 2008.01.30
Üzeneteinek száma: 5892

Na, itt is beállt a kék halálSmiley Jó, hogy a lélegeztetőgépek nem windows alatt futnakSmiley

Jó megoldásnak bizonyult a részedről, mivel kevés nyaggatással megúszod. Smiley
Böngészésre, szövegszerkesztésre és még rengeteg mindenre teljesen jó, ingyenes megoldás.
Windowsos felhasználóként érdekes és érdemes megismerkedni vele. Ahányszor elakadtam, jóformán mindig találtam a fórumokon hasznos segítségeket. Ez nagyban megkönnyítette a dolgot, így bátrabban mer az ember hozzányúlni.

2011. január 21 20:09:20

Jaj ebben sajnos igazad van. Nekem is van egy LG Cookie telefonom es linux alatt csak mass storage-kent tudom hasznalni. Ahhoz sokkal divatosabb kellene legyen a linux, hogy ilyen progik jelenjenek meg ra...
Ez meg csak megszokas kerdese. Hogy egy peldat mondjak, apamnak es az 5.-es mostohatestveremnek ket eve tettem fel linuxot a gepukre, es mivel nekik ez volt az elso, nem hianyzik nekik kicsit sem a windows, mivel nem igazan ismerik, csak kicsit a sulibol/munkahelyrol. Es nekem ebben meg az a jo, hogy nem hivnak folyton a problemakkal; azt hiszem az elmult ket evben vagy haromszor hivtak, es akkor is csak olyan aprosagokkal, hogy veletlenul atallitottak a firefoxot offline modba.

2011. január 21 15:03:06

A Mandrake és Mandriva után 2-3 éve Ubuntut telepítettem második rendszerként a gépre. Tetszik, egész barátságos és valóban rengeteg programot lehet találni hozzá, jó a csomagkezelője is!
Olyasmire gondoltam, hogy például veszel egy új telefont és ahhoz valószínűleg csak Windowsos szoftvert találsz. A munkahelyemen egyébként több olyan szoftvert használok, amelyeket nem valószínű, hogy megtalálnék linuxos változatban. Általános használatnál nyilván a programok jó részére talál az ember alternatívát.

Ezzel nem leszólom, kifejezetten örülök, hogy van linux. Nagyon jól jött akkor is, amikor alóla tettem rendbe a gépemet más OS-ek halálakor. (Win7 és XP)

2011. január 20 20:14:04

Konnyu szamon tartani, mert nem az en gepem volt, amin a linuxozast kezdtem, hanem a legelso munkamhoz kaptam, ugyhogy ra voltam kenyszeritve a linuxra. De meg jo.

gardUnak meg csak annyit akarok uzenni, hogy probaljon ki egyszer egy ubuntut, oriasi repository-ja van, amiben minden szar progit es annak szaz masik alternativajat meg lehet talalni. Az egyetlen dolog, amiben meg tenyleg le van maradva a linux az a 3D jatekok (bar mar ott is zarkozik fel), de ez nem csoda, mivel a linuxosok nem szeretnek penzt adni software-ert viszont a jatekok iroi szeretnek penzt kerni ertuk.

2011. január 20 15:25:04

Jó neked. Smiley Rendesen számon tartod, mikor jutottál el ahhoz mérföldkőhöz.
Az aszali gépemen és a netbookomon is van linux az XP mellett, az előbbin XP-t, az utóbbin linuxot szoktam használni. Tagadhatatlan, hogy egyre jobb és használhatóbb lesz, de progi támogatottságban még van felzárkózni valója.

2011. január 17 21:27:13

2011. január 15 15:51:01

#1
gradU

Csatlakozás időpontja: 2005.12.17
Üzeneteinek száma: 25307

Előfordul az ilyen. Smiley Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit.

Max többet alszik kicsit, mint tervezte Smiley

2011. január 15 19:52:26
Összes hozzászólás