Morzsa

Morzsa

Próbáltál már friss kenyeret ledarálni?

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal

Hozzászólások

2014. március 8 03:22:42

#14
Vendég

Csatlakozás időpontja: 2007.08.31
Üzeneteinek száma: 0

Kontrázok: kenyérből max. kenyér morzsa lesz, de zsemle morzsa semmiképpen...

2011. január 23 18:40:10

#13
Vendég

Csatlakozás időpontja: 2007.08.31
Üzeneteinek száma: 0

Ezt az ALDIban láttam, és le akartam fotózni, majd beküldeni ide. De megláttam, hogy már fenn van, ezért sztornó az egész. Olyan vicces, hogy ha ebben az áruházban vagyok, és ideges, vagy szomorú vagyok, akkor rögtön vidám leszek, ha meglátom. Nagyon vicces.

2010. december 9 15:45:16

#12
Wakeshiii.

Csatlakozás időpontja: 2010.05.05
Üzeneteinek száma: 111

Gyenge.. ._.

2010. augusztus 16 09:10:32

#8
adam1224

Csatlakozás időpontja: 2006.03.03
Üzeneteinek száma: 37

Hát számomra nem természetes. Mi otthon diódarálón szoktuk átküldeni a száraz kenyeret. Ipari méretekben nem tudom hogyan csinálják. Állott, maradék kenyérdarabokat nem tartanak ott addig amíg megszárad, viszont frissensütött kenyér túl puha. Nekem úgy tűnik cyberdeathnak lehet igaza, valahogy kiszáríthatják.

Amúgy a kép tényleg jó, mert azért erős oximoron

2010. augusztus 16 08:52:50

#7
Big W

Csatlakozás időpontja: 2007.12.27
Üzeneteinek száma: 146

Semmi vicc nincs benne, ez így természetes.

2010. augusztus 15 22:50:46

#6
Annus

Csatlakozás időpontja: 2008.01.30
Üzeneteinek száma: 5892

Tipikus epic failSmiley

2010. augusztus 15 17:01:08

#3
s_alexa

Csatlakozás időpontja: 2007.04.11
Üzeneteinek száma: 31

Minden frissen sült kenyérnek túrós a faxa.

2010. augusztus 15 16:06:31

#2
Cyberdeath

Csatlakozás időpontja: 2005.08.29
Üzeneteinek száma: 744

A lényeg az, hogy a frissen sült kenyeret azonnal kiszárítják és úgy darálják le. Valóban nem olyan, mint az állott megszáradt kenyér, ami ugye előbb megszíjjasodik, utána megszárad. Semmi vicces nincs benne.

Ez tök jó. Kösz, hogy leírtad! Smiley

2010. augusztus 16 19:33:44

Bármilyen hihetetlen, a meg nem vásárolt kenyeret visszavásárolják olcsóbban. Tárolják (inkább szárítják) és így a régi, sokak által összetaperolt szíjas kenyérből (és ZSEMLÉBŐL VAZZE ) lesz a morzsa.A gyártónak olcsóbb, az eladó pontosabb számolásra van késztetve, mert csak olcsóbban veszik vissza, és a vásárlónak is olcsóbb, mert nem prémium minőség.

2010. augusztus 16 15:02:08

Szeretném megkérdezni, hogy milyen ízbeli különbséget fedeztél fel a sima kenyér és a sima vizeszsemle közt?

2010. augusztus 16 14:59:20

Hát ez azSmiley

2010. augusztus 15 19:36:16

Namost!Jó lenne eldönteni,hogy zsemle,vagy kenyérmorzsa.Smiley

2010. augusztus 15 19:16:06

2010. augusztus 15 15:14:18

#1
Rajzoló

Csatlakozás időpontja: 2009.10.03
Üzeneteinek száma: 5867

Friss meleg mi?

Összes hozzászólás