Óvd a Földet 3.

Óvd a Földet 3.

Nem vicc.

  •   Értékeld!
  • Stars
  •   Megosztás:
Előző oldal
Előző oldal
Találomra
Találomra
Következő oldal
Következő oldal

Hozzászólások

2011. február 10 22:09:39

#95
usarmy

Csatlakozás időpontja: 2010.10.25
Üzeneteinek száma: 54

ha az emberiség így halad, tényleg minden erdőből ennyi fog maradni

amúgy a kommentekről jut eszembe a fanatikus környezetvédő rajztanárom, aki amikor egyszer látta, hogy egy papírt összegyűrtem, letámadott, hogy gyerünk,gyűrd össze, kivágják a fákat, megfulladunk miattad!Smiley

2009. november 23 14:58:25

#94
Ferraro

Csatlakozás időpontja: 2006.03.17
Üzeneteinek száma: 2225

ebből jó kis vitaparti lett

2009. február 7 19:09:59

#93
Gabi2

Csatlakozás időpontja: 2007.08.17
Üzeneteinek száma: 563

Ne fügyé' le!Smiley

2008. szeptember 16 19:03:34

#92
guitarfan

Csatlakozás időpontja: 2008.09.10
Üzeneteinek száma: 191

vedd a fakat ! Fogyassz rendszeresen Hodot!

2008. január 22 21:27:26

#91
savanyúméz

Csatlakozás időpontja: 2007.05.14
Üzeneteinek száma: 636

Már bocsi, de az a hobbid hogy 1000 éves képeket nézegetsz és idegeskedsz a 20 oldalas hozzászólásokon???Majd mi eldöntjük hol szeretnénk levelezni, nem te fogod meghatározni hány oldal hozzászólás a max. megengedett...üdv; Savanyúméz

2008. január 22 20:18:24

#90
Wolfgirl

Csatlakozás időpontja: 2005.12.05
Üzeneteinek száma: 20

Figyu Savanyúméz me Su meg a többi veszekedős.Van egy új találmány,a neve fórum.Ez nem az.Tudom,nem tartozik rám,de már kezdenek egy egészen picit idegesíteni a húszoldalas társalgások.Bocs.Ez van.Amúgy a kép jó,bár tényleg semmi nevetnivaló nincs rajta.Ha az emberiség így halad ez tényleg így lesz.Bár ha nem vicc,nemtom mit keres a vicclapon.

2007. november 21 18:00:04

#86
savanyúméz

Csatlakozás időpontja: 2007.05.14
Üzeneteinek száma: 636

Még csak annyit fűznék hozzá, hogy az egyesület nem gyülikből áll.Rendezvényeken vesznek részt, felvilágosítják az embereket (ahogy állításod szerint te is oltogatod a népet), de ami a legfontosabb tevékenységük, hogy cégekkel és üzemekkel veszik fel a kapcsolatot, ha kell a minisztériumhoz fordulnak bizonyos törvényjavaslatokkal.Engem még nem küldtek ki ilyen helyre (lehet, hogy jobb is...), de van olyan ismerősöm, akinek már vannak személyes tapasztalatai pl a kacsatömésről és az ott uralkodó állapotokról (rosszul is lett, ráadásul egy halott állatot kellett elhoznia, hogy valamivel bizonyítani lehessen, hogy a megbetegített, óriási májában mennyi méreganyag van-ez egy önkéntes volt, nem cégvezető, aki a teóriád szerint ebből húz hasznot.Kacsamájatpedig mindenütt lehet kapni, ha ez szerinted nem elég bizonyíték...)

Ok, ez jó ötlet, nyiszáljuk egymást!Smiley amúgy én már rég nem veszekszem, csak vitázom/beszélgetek (hol ez, hol az).Olyan emberrel nem lehet vitázni, aki mindent pontosan ugyanúgy gondol, mint én, ez így kerek.

2007. november 22 19:32:21

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy mindketten lököttek vagytok. Ugyanazt képviselitek, csak éppen más szemszögből. Mind a ketten azt szeretnétek, hogy jobb legyen valahogy ez a kurva világ, csak nem ugyanonnan indultatok. Savanyúcska kissé romantikus, Su, Te meg néha annyira érces vagy, hogy az már fáj. Béküljetek ki, a valóság odaát van, vazze. Öleljétek át egymást, ugyanazt akarjátok, más úton. Puszi mindkettő elkötelezettnek: kalmuska

2007. november 22 12:47:18

2007. november 16 08:25:57

#57
NevemTeve

Csatlakozás időpontja: 2007.04.21
Üzeneteinek száma: 6511

A szőrmebundák kapcsán jutott eszembe ez a vicc... Smiley

2007. november 16 07:39:42

#56
Su

Csatlakozás időpontja: 2006.05.08
Üzeneteinek száma: 7959

stb stb stb..

Na végre ideértem, lökött. Én már láttam savanyumézecskét, Te idióta, tündér, tündér, tündér. Te meg mi vagy ? Szar kis kitiltós bunkó

2007. december 3 20:38:42

Belátom, hogy nem lehet mindent gondolkodás nélkül elhinni, de bizonyos dolgokról pontos gazdasági adatok vannak.A világot nem lehet megváltani (meg nem is akarom), de talán a világ egy darabkáját meg lehet.Épp most olvasom Gorkij:Az Anya c. könyvét, a szocialistákról van benne szó.Az elején leírja a szörnyű, brutális munkáséletet, ami nem áll másból, csak ivásból, verésből és robotolásból.Néhány fiatal gíűlt össze Oroszországban, eleinte csak páran.Olvastak az európai munkásokról, és megszületett az eszméjük.Dehát mit tehetett volna néhány ember ezellen a robotélet ellen, csak néhány fiatal hirtelen felindulással?!Ők voltak a szocialisták...bár nem szeretek politizálni, nem is szokásom, most mégis párhuzamot látok a két téma között.

2007. november 21 17:39:59
Su

látod ahogy az istenhívőknek nem lehet mindent elhinni, úgy a környezetvédős gyüliken sem.

2007. november 20 14:57:27
Su

mivel attól te nem leszel okosabb, így bajosan.

2007. november 20 14:49:58

Keress egy terapeutát, lehet hogy az még tud rajtad segíteni - de nem biztos.......üdv : Anikó Smiley

2007. november 19 20:46:27

Nincsenek pillanatnyi felindulásaim, amit elkezdek, azt komlyan gondolom, és végig is csinálom.Nem vagyok tagja egyetlen csordának sem, és nem mindig, mindennel értek egyet (már a gimiben elég sok, éles vitám volt tanárokkal, elsősorban vallásos tanárokkal, akik MINDENT elhisznek, amit a Bibiliában olvastak, és hittanórán talultak.Az én véleményem az, hogy azt is csak ember írta, többezer évvel ezelőtt, és -bár figyelemreméltó mű-sokminden megkérdőjelezhető benne-egy percig sem gondolom, hogy az ember felsőbbrendű.Ezek az emberek egyébként összekeverték a hitet a templomba járással.Voltak érdekes beszélgetések voltak a magyartanárommal, aki fanatikus katolikus, és elvárta volna, hogy bólogassunk mindig mindenre.)Tehát ebben a témában sem értek egyet korlátlanul mindennel, és van abban valami, hogy ha mindenki csak növényeket enne, túlszaporodnának az állatok, a növények meg elfogynának, bár vannak alternatív megoldások.Nem is a húsevéssel van a baj, hanem a bánásmóddal, azon lehetne változtatni.

Tisztában vagyok vele, hogy a professzorok nem mindenhatók, és valóban vannak olyan emberek, akik csak egyik padból a másikba, a világról nem tudnak semmit (ilyen az én egyik évfolyamtársam, aki másról nem tud beszélni csak a zenéről, és kijelenti, hogy ő operaénekesnő LESZ.Nem lenni szeretne, stb, ő lesz.Heti 3 napot jár suliba, nem dolgozik mellette, akármi másról próbáltam vele beszélgetni, nem tud hozzászólni szinte semmihez, teljesen beszűkült a gondolkodásmódja egy témára, de közben nem tudja, hogy az Operaházból az énekesek felét épp most bocsátották el...egyébként ha zeneirodalomról beszélgetsz vele, akkor tény, hogy nagyon okos.Az egyik kolléganőm pedig filozófia szakon diplomázott, ő is mesélt dolgokat 1-2 évfolyamtársáról, akik ott ülnek az eszméikkel, meg a gondolataikkal-amúgy imádom a filozófiát-de minden más téren használhatatlan emberek.)Enyhe kitekintésSmiley

Eszemben sincs irigykedni arra, akinek kocsija van!Remekül elvagyok így, ahogy vagyok, jogsim sajnos még mindig nincs, nem volt időm még megcsinálni (meg mindig volt valami fontosabb...).

Oltogatni én is oltogatok...sokmindenkit, sokmindenért (például belőlem istenigazából az említett évfolyamtársam hozza ki az állatot, vannak dolgai.)

2007. november 19 16:47:32
Su

tévedés, ez maga a fogyasztói társadalom. erről szól. az embereknek pedig sem természetes igénye, sem kitartása hozzá, hogy másmilyen legyen. még neked sem. a pillanatnyi felindulásból szőrméket kihajigálóknak meg pláne nem.

2007. november 19 16:08:54
Su

zöld övezet ide, vagy oda, akkor is hozzájárulsz mindahhoz amit a nagyvárosok tesznek. az, hogy te nem a közepén élsz és ez már más, csak önámítás. ha pedig egyéb álmaid miatt nem teszel ellene, akkor bizony te is a személyes önző vágyaidat helyezed a környezetvédelem fölé. ilyen megközelítésben nem sok okod van ítéletet mondani bárki más felett, aki hasonlóképpen cselekszik.



lehet, hogy van amiben gazdagabb vagy, nincs okom cáfolni, de az biztos, hogy nem az a látásmód, ahogy a természetet szemléled.

2007. november 19 16:05:21
Su

ó, én rengeteget. amellett, hogy nagyzolási mánia nélkül rendbentartom mindazt amit elérhetek, pl nap mint nap oltogatom a népet. ez segít nekik kihozni magukból az állatot. látod, nálad is szép eredményeket értem el

nem érdekelnek az olvasási, festési, stb szokásaid. illetve érdekelhetnek, de nem itt, ebben a témában. az után ítéllek meg ahogy itt megjelensz. azt pedig lelkiismeret furdalás nélkül. másokat is. függetlenül attól, hogy ismerem, vagy sem. bár meglepődnél, hogy mennyi minden kiderül egy emberről csupán abból, ahogy ír, ahogy másokhoz viszonyul, vagy legfőképpen ahogy értelmezi mindazt, amit mások írnak neki. azt is elárulom, hogy a legtöbb ember szűk gondolkodású. te is. valósznűleg én is.a lényeg, hogy nem sokat számít, hogy ki miként ítél itt meg, ha magadra veszed igaza lesz. valahol.

minden ember kisember, tipikus kispolgár. függetlenül attól, hogy mit csinál. akár egy kölyökmacskát bökdös egy bottal, akár egy országot, vagy épp a világot dönti romba, attól még kispolgár(esetleg annál inkább). minden kisembernek vannak nagy gondolatai(na jó, nem mindnek, de sokaknak.), de ezek csak gondolatok és megvalósítani semmit nem tud belőle. egyedül semmiképp, ha meg már legalább ketten valósítják meg akkor azok már nem az ő gondolatai lesznek. minél több emberé, annál kevésbé. ez rád is igaz, mondtam már. választhatsz, hogy saját gondolataid lesznek és nem valósítod meg őket, vagy magadévá teszed mások gondolatainak a morzsáit és csatlakozol a nyájhoz(ezt teszed te), de akkor már csak egy leszel a sok birka közül aki nem mindig azt teszi ami helyes, vagy amiért helyes. nehéz ilyenkor ellentmondani a csordának. nekem pont az nem tetszik, hogy te és a társaid meg sem próbálják. elvakult lettél. képtelen vagy látni, hogy a dolgok nem minden esetben úgy vannak ahogy azt a csordád elképzeli. szerintem.

apropó szerintem. sokan elfelejtik, hogy minden vélemény úgy kezdődik(ha nem is írják ki), hogy szerintem. ha ezt nem látod, akkor könnyű mindent személyes sértésként értelmezni. te is csak megsértődsz, ahelyett, hogy elgondolkodnál rajta, hogy esetleg a másiknak is igaza lehet részben abban amit mond. ha sarkítva és provokatívan ír mint én akkor is. ha nem professzor akkor is. egyébként a professzorok sem mindenhatók, a tudományok és az ész letéteményesei. főleg ha nem a saját területükről van szó, de a saját területükön a legviccesebbek. úgy marakodnak egymással az elképzeléseiken, mint 6 éves kölykök a grundon. tisztelet a kivételnek. ráadásul a legtöbbjük soha nem kelt fel az iskolapadból, csak átült a másik oldalára. így nehéz iskolán kívüli tapasztalatot szerezni. tisztelem a tudásukat, irányt mutathatnak, de vakon azért egyben sem bíznék.

3 autó. egy nekem, egy az asszonynak, egy tartaléknak(előfordul, hogy az egyik elromlik). ha hiszed, ha nem, ez így olcsóbb és kevesebb üzemanyagpöfékeléssel jár, mint ha egy autóval járna az egész család. fussa rá, nem szégyenlem. aki meg amiatt elítél, mert neki nincs, vagy mert egyet tudott csak venni ezer évnyi részletre(annyira gazdag én sosem voltam), az mérgelődjön csak nem érdekel. egyébként azokat akik csak azért környezetvédők és ítélik el az autósokat, mert ők nem tehetik meg, hogy azzal járnak, mindig is szánalmasnak tartottam. pedig nekem sem érettségi után tolták a seggem alá a járgányt.

2007. november 19 15:58:24
Su

ha valamit nem értesz, vagy zavarosnak látsz kis ember, akkor próbáld magadban keresni a hibát. nem túl nehéz megtalálni, van ott bőven. kezdhetnéd mondjuk azzal, hogy megtanulsz szótagolni;)

2007. november 19 14:59:26

Tény, hogy ezzel az ember inkább a SAJÁT lekiismeretét nyugtatja, meg, sajnos a polcok mindig tele lesznek, és mindig a nagyvállalatok járnak jól, ez tény.Nem az emberek érdekeit szolgálják, csak látszólag.Ez a fogysztói társadalom érzelemmentes elgépiesedésének egyik jele.Továbbra is tesztelni fognak, csak kérdés, hogyan.Ez a lényeg!

2007. november 17 11:16:46

Amúgy zöldövezetben lakom, Budapest perifériáján, ha már ennyire érdekel.Itt születtem, a családi házat a nagyszüleim építették saját két kezükkel, félig ők neveltek (egy házban éltünk).Nagyon sokat tanultam tőlük, főleg állatvédelemről, művészetről.Sajnos azóta meghaltak, de nem tudnék innen elköltözni, itt nőttem fel.Nem kényelemből maradok itt, hanem azért, hogy véghezvigyem, amit nagymamám akart, és én is 5 éves korom óta akarom (énekes akart lenni, de mivel 4 testvére volt, 9 évesen nyáűron már dolgoznia kellett, 16 évesen lett főállású dolgozó, hát igen, akkoriban ez másképp ment...és végigdolgozta az életét).Lehet, hogy fiatal vagyok, és sokat kell még tanulnom, de vannak dolgok, nem is egy, amiben úgy tűnik, hogy gazdagabb vagyok...

2007. november 17 10:52:45

És mégegyszer hangsúlyoznám, hogy NEM vagyok világmegváltó.De ez tényleg mókásSmileySmileySmiley

2007. november 17 10:46:03

SmileySmileySmiley ezen már tényleg röhögnöm kell!!!És te mit teszel, ha szabad kérdeznem?!Olyan megjegyzéseket teszel ránk, mintha születésünk óta ismernél.Mindenkit ilyen könnyen szoktál megítélni?!Gondolom ezek szerint az olvasási, festési, írási szokásaimat is ismered, mindent tudsz róla, hiszen te egy zseni vagy!!!Éljenek a zsenik (a meg nem értett zsenik...)Te biztos nagyon átlátod a dolgokat, egész biztos egytemi professzor szintjén vagy, biztos azok a többdiplomás emberek a hülyék, akikkel erről beszélgettem.Tudod az a probléma, hogy csak azt látod, ami körülötted van, és a vagdalkozásod szánalomra méltó.3 kocsi?Azt már meg sem kérdezem, minek?...

A nagyvárosokkal kapcsolatban egyetértek, de itt kettőnk közül nem én vagyok a kisember, a tipikus kispolgár.A tipikus kispolgárnak nincsenek nagy álmai, nagy szenvedélyei, csak éldegél, mindent elfogad, semmi ellen nem akar tenni (Móricz, Gorkij, és további realista ítók regényeiben jelenik meg).

A legszánalmasabb azonban az, hogy a szegénységi bizonyítványodhoz hozzájárul és emberileg tükrözi az egyoldalúságodat az, hogy olyan dolgokat jelentesz ki más, ismeretlen emberekről, amikről soha nem is hallottál.Olyan emberekről sem merek ilyesmit kijelenteni, akiket évek óta ismerek, és bár én úgy látom, fenntartom annak a lehetőségét, hogy soha nem tudhatom, nem vagyok vele napi 24 órát, a fejébe pedig végképp nem látok bele.Aki ilyen módon kijelenti másokról, hogy egyéniségtelen, haszontalan stb., annak komolyan el kell gondolkozni az emberi mivoltáról.Ez vagy te...majd halálod óráján rájössz, mint Ivan Iljics (miért hivatkozom irodalmi dolgokra, fölösleges!)

2007. november 17 10:43:51

Nincs is jobb hormonszint rendező, mint egy kis laza reggeli fröcskölés Smiley Igy jobban indul a napod, ugye?......mert a kávé nem dob fel eléggé? Smiley Gondolataid eléggé zavarosak, hagyd egy kicsit ülepedni, akkor esetleg 3 mondatban is le tudnád írni a lényeget. Bát úgy látszik, inkább a mennyiségre hajtasz. Smiley És kár, hogy kezded ismételni önmagad, de megynyugtatlak, hogy így is elég mókás.......Smiley Pejoratív jelző is van még bőven, mintha most egy kicsit leragadtál volna! Sajnálom, mert egyébként nagyon szimpatikus, energikus, megfontolt és bölcs lehetsz a hétköznapi életben Smiley Pusszantalak és széééép napot! Smiley

2007. november 17 08:55:13
Su

még egy szó kisember. igaz, hogy a savanyúméz buta és korlátolt szerintem(az adott témában), de legalább a hite erőt ad neki, esetleg célt is az életében, ez pedig ha elismerésre méltó nem is, de legalább tisztelendő. mellesleg jól bírja a gyűrődést is

viszont az eddigi szereplésed alapján te szolgalelkű vagy, nincs önálló célod, csak odacsapódsz valakihez és a csatlósa leszel. valószínűleg az első komolyabb megmérettetés esetén cserbenhagyod. téged csak a rombolás éltet.

hogy szemléletesebb legyen a dolog: ha kettőtök közül lehetne választani egy harcban, akkor inkább őt választanám, hogy mellettem harcoljon és téged pedig ellenségnek kívánnálak. még szerencse, hogy ilyen nem fog előfordulni és nem lesz soha rátok szükségem se így, se úgy.

2007. november 17 08:14:26
Su

és te hány fát ültettél? játszátok itt az okos kis agyatokat, de még nem hallottam egyikőtöktől sem, hogy konkrétan mi az amit tett, aminek komoly eredménye is volt. elmenni lovagolni, kidobni egy bundát, lepasszolni valakinek egy kutyát, hogy MÁS foglalkozzon vele, vagy kétszer megitatni pár betegséghordozó galambot minden hülye tud, de MIT tettetek azért, hogy a környezetetek jobbá váljék, az életteretek természetesebb és kellemesebb legyen? erről még semmit nem mondtatok, csak magatokról ömlengtek, világmegváltót játszotok, azt meg aki kinevet és lenéz benneteket, rögtön a gonosz megtestesítőjének látjátok, miközben ti SEMMIT nem tesztek.

2007. november 17 07:15:50
Su

és ettől függetlenül még mindig egy nagyvárosban élsz és hozzájárulsz ahhoz, hogy olyan dolgok történjenek, amik szerinted rosszak. mit változtattál te az életeden, hogy ez ne így legye? miért nem költöztél el másik környezetbe? túl nagy áldozat? annyira azért nem vagy lelkes? vagy ami a valószínű, elégséges számodra, ha természetvédő élharcosnak érezheted magad és ezzel minden egyéb tetted igazolva van.....

2007. november 17 07:09:58
Su

magas szellemiségű, primitív barátja a hülyéknek. örömmel látom, hogy beváltod a hozzád fűzött reményeket és még véletlenül sem mutatsz egy katicabogárnál magasabb értelmi szintet. miután előadtad indoklásodat miszerit "propaganda hatása", meg "nem növelem a hasznukat", azok után ez egy igen hozzád illő erőlködés volt a megmagyarázzuk kategóriában. mit mondhatnék neked erre? szánalom

2007. november 17 07:02:06
Su

ami azt illeti én úgy látom inkább neked lenne szükséged még egy kis olvasásra, szókincsbővítésre. gondolkodásra meg főleg. tudod gondolatai annak nincsenek, aki nem gondolja végig azt amit hall, vagy olvas. te bebizonyítottad, hogy így működsz. meg azt is, hogy elvakult vagy és ostoba. hajtogatod a magad szűk keresztmetszetű hülyeségeit, anélkül, hogy megfogadnád a saját bőszen osztogatott tanácsaidat és utánajárnál, utánaolvasnál bizonyos dolgoknak. mindenre vevő vagy ami beleillik az egyszerű elképzeléseidbe és gondolkodás nélkül ellentmondasz mindannak ami más. persze ez neked így jó, így van egy arctalan szörnyeteg, akit gonosznak kiálthatsz ki és gyűlölhetsz, miközben magad előtt a jóság hamis illúziójában parádézhatsz. primitív viselkedés, ami semmi lelki finomságot nem tartalmaz, színvak vagy a világ dolgaira. szánlak az ostobaságod miatt. neked soha nem fog kinyílni igazán a világ, mert téged a gyűlölet éltet, amit hamis kendőkbe takargatsz. egy egyéniség nélküli hamis ember vagy.

2007. november 17 06:54:19

Annyi szépet elmondott rólad a reggeli több felvonásban, hogy igazán segíthetne, hogy saját magát vajon milyennek látja. Gyanítom, hogy nincs messze attól, mint ami az írásaiból látszik. Viszont most láttam egy csodás dolgot : fát ültet ! Smiley Ez mindent visz! Smiley Ha erre gondolsz, az összes többi eltörpül mellette és a végén még egy szép barátság is lehet belőle Smiley Csak idő kérdése SmileySmileySmiley

2007. november 16 23:05:32

Ja, és mégegy dolog az állatokkal kapcsolatban.Mivel ismerjük egymást, gondolom ő azt is tudja rólam, hogy 7 évig lovagoltam, nagyon sokszor jártam Békéscsabán, lovastáborban, ahol etettük, mosdattuk az állatokat.Nagyon tetszett a falusiak élete (amibe először 9 évesen pillantottam be), szerettem lovakkal foglalkozni.Lehet hogy nem csak neki vannak tapaszatalatai, nem csak ő tesz a dolog érdekében, csak vagdalkozik...SmileySmileySmiley tény, hogy gyomorideget nem kaptam egy idegen miatt!

2007. november 16 21:49:33

Az égvilágon semmi nincs ebben az emberben.Majd egyszer talán lesznek gondolatai, érzései.A legrosszabb, hogy nem érző lényként kezeli az állatokat, hanem használati tárgyként, és erre nem lehet mit mondani...érdekes, engem is úgy minősít, hogy nem is ismer...néhány hozzászólás alapján ítéletet mondott...az a gondolat, ami nem az övé, buta...gratulálok.De azért mókás ilyen beteg emberrel levelezni!SmileySmileySmiley Erről lehet megismerni a megrögzött, együgyű gondolkodásmódot.

2007. november 16 21:39:44

Hosszabb volt .......nem baj, újra...Smiley....

Most, hogy mondod, lehet, hogy hiba volt a kuka mellé tenni a bundát Smiley Ha ezt akkor tudom, hogy téged érdekel, nem kótyavetyéltem volna el. Mert neked biztosan jobban állna, mint egy kukásnak....Smiley (igaz is, valóban nagy GYALÁZAT kidobni, egy már nem hordott, elkopott, BŐR cipőt, BŐR táskát, BŐR pénztárcát, stb....- őrizgetni kellene. Vagy ez lehet, hogy csak a SZŐRÖKRE vonatkozik, amit tisztíttatni kellene, meg újra fazonosítani...?) Sajnálom .Smiley Meg kell köszönnöm, hogy felnyitottad a szememet. Smiley Majd , lehet, hogy akkor minősítem a hozzászólásaidat, ha LESZ érdekes is, pozitív is közöttük ( a nagy számok törv. alapján).....addig pöfögjél nyugodtan, majd kiválogatom belőle, ami mulatságos ( kis kompromisszummalSmiley...)















2007. november 16 17:28:03

.....Most, hogy mondod lehet, hogy hiba volt a kuka mellé tenni a bundát. Ha ezt akkor tudom, hogy téged érdekel, nem kótyavetyéltem volna el. Smiley Mert neked biztosan jobban állna, mint 1 kukásnak! Smiley Úgy látszik, már ismerjük egymást, legalábbis a hozzászólásaid alapján..... Ált.-ban ismeretleneket nem szoktunk jelzőkkel illetni.....te mégis emgem jellemeztél, nem azt amit írtam .......- tehát ismerjük egymást, nem ? .....Bár én is szoktam blöffölni, vagy bejön, vagy nem, - igaz, hogy egészen más területen.......( ja, és valóban nagy GYALÁZAT kidobni egy már nem hordott, elkopott,elszakadt, BŐR cipőt, BŐR táskát, BŐR pénztárcát, stb....... - őrizgetni kellene? - Vagy lehet, hogy ez csak a SZŐRÖKRE vonatkozik?! ) Amit tisztíttatni kellene, meg újra fazonosítani.? ......Sajnálom. Smiley Meg kell köszönnöm, hogy felnyitottad a szememet!......Smiley Mert én nem minősítem a hozzászólásaidat, mert M A J D egyszer biztosan lesz egy érdekes is, pozitív is közöttük ( a nagy számonk törvénye alapján )..........És pöfögjél tovább nyugodtan.......igyekszem kiválogatni belőle - ami mulatságos ! SmileySmileySmiley...( kis kompromisszummal )

2007. november 16 17:09:09

Nézd, Su, a peimitív megnyilvánulásaidra máe végképp nem tudok mit mondani.Én másképp látom a dolgokat, mint te, és ezt értelmesen is megfogalmazhattad volna.A szőrmeipart pedig azért tartom brutális kegyetlenségnek, mert érző lényeknek csak a divathóbort kedvéért veszik el az életét rendkívül kegyetlen módon.Nem a húsipar mellékterméke, mint ahogy azt sokat hiszik.Attól, hogy valaki másképp látja a dolgokat, vannak elvei, eszméi, gondolatai, álmai, és nem olyan mint te, nem kell porig lealázni, és butának, hülyének nyilvánítani.És egy jó tanács:olvass egy kicsit (elsősorban szépirodalmat, vagy filozófiát), hogy a szókincsed, a stílusod, és a lelkivilágod fejlődjön egy kicsit.Ha valaki eltér az átlagtól, és nem úgy él és úgy gondolkodik come il foe (ahogy illik...), ne lehülyézd, inkább gondolj bele, vajon miért.Neked nincsenek gondolataid, csak engem támadsz, és azt hiszed ezzel már gondolkozol, pedig ha gondolkoznál, már rég utánaolvasntál volna, és mélyebb ismeretekkel tudtál volna ehhez hozzászólni.

Üdv; Savanyúméz

2007. november 16 13:35:37

2007. november 15 17:57:48

#34
savanyúméz

Csatlakozás időpontja: 2007.05.14
Üzeneteinek száma: 636

Nagyon érdekes, hogy semmivel nem írtam rosszabbat, bántóbbat, mint mások, mégis mindenki engem csesztet.Nekem legalább vannak gondolataim ezzel kapcsolatban...arra nem gondoltok, hogy ezzel engem is megbántotok?!Úgy látom, nem én vagyok itt az agresszív...

kulináris ?....tényleg olyan......SmileySmiley

2007. november 16 16:23:42

Köszi!Én már elájultam tegnap, de utólagos jóéjt!Smiley

2007. november 16 14:26:52

Úgy látom, ti itt már a kulináris élvezeteknek hódoltok!SmileySmileySmiley

2007. november 16 14:25:52
Su

látom a csordaszellem alakul azért.....

2007. november 16 07:39:16
Su

gratulálok. ezzel a szemétre dobtad azt, amiért az az állat, még ha nem is önként az életét adta. más dolog, ha nem veszel meg egy ilyen terméket, mert úgy érzed, úgy helyes, és más dolog meggyalázni azokat az állatokat akiknek ez a termék az életébe került. ismét egy magas szellemiségű egyedet üdvözölhetünk körünkben a személyedben.

2007. november 16 07:38:26
Su

az üvölt a leghangosabban akinek nincs igaza. meg esze.

2007. november 16 07:35:28
Su

biztos megvan az oka. á, megvan, talán azért, mert te vagy akinek csak buta gondolatai vannak

2007. november 16 07:34:47

SmileySmileySmiley.................hát ez jó! persze, időnként mert elfelejtem, hogy milyen oldalon vagyok Smiley ( de legalább nem mű szó Smiley ) és jobb, hogy nem mentünk bele az este, a .kaka-sütésbe.........Smiley

2007. november 16 06:50:06

Ne fáradj, inkább megmondom. Kos-árverés. Ki asszociálna erre egyből?
Elhiszem, hogy úgy hívják, csak erre akartam rámutatni, hogy az általad írt szó is kétértelmű lehet, felolvasástól függően. Smiley

Akár kérdezhettem volna azt is, hogy "milyen sütés?". ;)


2007. november 15 22:52:14

Azt tényleg kakasütésnek hívták! Annyira megdöbbentett, hogy utána néztem mi a fene lehet az valójában. Tényleg hagyomány. De, hogy a kosárverés mi lehet..... azt nem tudom. Megpróbáltam rákeresni, - nem sok sikerrel. (lehet, hogy valamilyen legényes virtuskodás? - de ezt csak gondolom Smiley ) Utána nézek, remélem nem valamilyen "mű szó"...Smiley

2007. november 15 22:41:53

Húha! Az szép kihívás! Én zenetagozatra jártam, ezzel a tanulás be is fejeződött, de a szeretete nem. Smiley Biztosan nehéz lesz maga a felvételi is, de megéri.....drukkolok majd neked, mert sikerülni fog, ha akarod! (nagy akaraterő lehet benned) ... és most jó éjt, korai kelés lesz holnap...Smiley

2007. november 15 22:25:12

"kakasütés"

Milyen szép szó! Ízlelgessük kicsit! Jaj, inkább mégse! Hasonlóan trükkös szó, mint az egyik könyv címe, ami Grétsy tanár úr műsorában szerepelt egyszer: Kosárverés. Mit jelent ez a szó?

2007. november 15 22:19:08

Igen...Smiley és még nagyon sok van, jövőre szeretnék Zeneakadémiára felvételizni, másodikos konzis vagyok (érettségi utáni OKJ-képzés)

2007. november 15 22:08:56

Csak megtalálom.....hát van bőven még mit tanulnom..Smiley De jól gondolom, te tényleg tanulsz még ?

2007. november 15 22:04:09

Amikor el akarod küldeni, ott van mellette, hogy privát üzenetként, nem baj!Smiley Erre voltam kíváncsi, sejtettem, hogy tanult ember vagy...Smiley

2007. november 15 21:54:39

Hát tök hülyének fogok tűnni, nem találom, hogy itt hol lehet privit küldeni.....Smiley Vegyész az alapszakmám, laborokban dolgoztam, most kb. 4 éve ingatlanos vagyok. Smiley

2007. november 15 21:51:57

Így van, mondani fogom a magamét, amilyen hangosan csak lehet, sajnos az állatvédő szervezetnél is azt mondták, hogy akkora sötétség van, hogy borzalmas, hát most megtapasztaltam...Smiley ráadásul primitív stílusban (gondolom) minden utánaolvasás nélkül.Vannak dolgok, amiknek közvetlenül azonnal valóban nem lesz hatása, hanem elvi kérdés...dehát kiknek beszélek elvekről...na mindegy.Nagyon örülök, hogy azért a vicclapon is van, aki "megvéd"!Smiley Ebben a témában egyébként viszonylag kezdő vagyok (mindig is szerettem a természetet, de komolyan az utóbbi időben kezdtem el ezzel foglalkozni), és még jócskán rátesz, hogy nagyon fiatal vagyok.Akik itt szidtak, gondolom jóval idősebbek nálam (bár sokszor nem látszik...).Biztos másképp fogok vitázni 10 év múlva...Smiley mi a foglalkozásod (privát üzenetként is kiírhatod!)?

2007. november 15 21:37:07

Hú! A bunda egy külön fejezet! Képzeld el, hogy tavaly raktam ki a kuka mellé a kisróka bundámat, mert nem vettem már fel........a férjem azt mondta, hogy meghibbantam Smiley Nagyon jól tudom, hogy ez a propaganda hatása, de én többet biztosan nem növelem a hasznukat azzal, hogy valódi szőrt veszek. Barátnőim is ezt mondják......Smiley Bár amíg Hollywoodban státusszimbólum...... a finneknél meg a bébi fóka.......ezért csak mondjad nyugodtan a magadét, nem vagy egyedül.....Smiley.

2007. november 15 21:12:55

Azért remélem sok férfi is van, aki osztja a gondolkodásomat...Smiley Jaj, nagyon aranyos vagy, hogy így örülsz a lelkesedésemnek, majdnem sikerült totál letörniük...Smiley az a baj, hogy mindenkiről eleve a rosszat feltételezik, nem hisznek semmiben.Tény, hogy az érzelem és a hit nem elég...az előző képen még durvább hozzászólások vannak...igaz, el lehet humorizálni!Ezt fogom ezentúl tenni...amúgy az utcán is alig tudok parancsolni magamnak, hogy ne szóljak be a bundásoknak...

2007. november 15 20:58:39

Nem tudom, hogy adhatok e egyáltalán ilyen tanácsot, : de hidd el, hogy simábban megy a komment, ha valamit durvának találsz a másik válaszában, és erre te szépen elhumorizálod. Mert látod, nagyon gyorsan lehet fokozni a sértéseket. Van aki a hansúlyozni akar azzal, hogy vulgáris. Ez csak hirtelen indulat. Már holnap lehet, hogy nem is úgy gondolja. Egyáltalán nem vagy "buta liba", magával ragadó a lelkesedésed. Szerintem a nők sokkal érzékenyebbek az ilyenekre, a ffi gondolkozás racionálisabb. Lehet, hogy lesz még hasonló eszmecsere, finomabban, tapintatosabban, talán sokkal több értelme is lenne. Smiley

2007. november 15 20:53:49

Smiley Nagyon örülök, hogy végre találkoztam egy ilyen emberrel!Ugyebár ők azzal érvelnek, hogy nem néznek aberrált videókat.Hát éppen ezért fogalmuk nincs róla, és az a véleményem, hogy nem én vagyok a buta liba, akit mindenről meg lehet győzni.Utána szoktam gondolni a dolgoknak, és meg is szoktam kérdőjelezni őket, csak vannak esetek, amikor valami egyértelművé válik.Az a baj, hogy sértegetéssel fejezik ki, hogy más a véleményük...az állatvédő szervezeteknek pedig nemzetközi eredményeik vannak; termékeket szüntetnek be, korlátozzák az élőállat-szállítást, stb.Ezek tények...Smiley

2007. november 15 20:32:31

Máshogy látják.Smiley Viszont nem hiszem, hogy teljesen érzéketlenek maradnának 1-2 film után, amit nyomattak rendesen kb. 1 éve. Hitelesen bemutatták hogyan szállítják a kiskutyákat, lovakat, birkákat.........stb egyik kontinensről a másikra. Volt amelyik túlélte..... És ilyenkor elgondolkozhatunk : hogy az ember az intelligens ? Nekem nagyon szimpatikus a meggyőződésed. Tudod, azt mondják, ha valamilyen rosszat túlélsz, az csak erősebbé tesz! De el kell fogadni, ha van aki nem így látja. Biztosan fel fogod dolgozni magadban, túllépsz rajta, mert tényleg sok gond van még. Örülök, hogy találkoztam veled! Smiley

2007. november 15 20:16:18

Végre valaki mellettem áll!Tisztában vagyok vele, hogy van egy stílusom, és sokszor elvetem a sulykot, de könyörgöm, nem hiszem el, hogy valaki ilyeneket elenged a füle mellett!És erre vannak a NONPROFIT egyesületek!!!Nagyon örülök a hozzászólásodnak, eddig mindenki engem cseszegetett (gradu kultúrált volt), elég sokminden s.z.a.r.u.l esett, úgy, hogy nem is ismernek, pedig én jó ügyért akarok harcolni, mi ebben a rossz, vagy a szégyen...

2007. november 15 19:53:51

Savanyúméz! Mehetne a propaganda sokkal zajosabban is! Megdöbbentő állatkínzások vannak, amire azt mondják egyszerűen, hogy "hagyomány" (pl. a kakasütés. A kakas fejét egyszerűen letépték v. leütötték, de előtte beásták a földbe - hogy csak a nyaka, feje maradjon kinn. Véres és kegyetlen, de nagy mulatság farsang idején........) És ez még megy most is. Annak ellenére, hogy hivatalosan betiltották. A falu teljesen felháborodott, hogy nem hagyják a hagyományaikat......szóval, van még mit tenni......még akkor is, ha sokan elbagatellizálják a jelentőségét!........Smiley

2007. november 15 19:48:05

2007. november 15 09:06:09

#32
NevemTeve

Csatlakozás időpontja: 2007.04.21
Üzeneteinek száma: 6511

Ha valaki esetleg kíváncsi rá, kiszámolhatja, mekkora az ökológiai lábnyoma.
Magyar nyelven megtaláljátok itt. (Macerásabb, mert neked kell számolni)
Angolul tudóknak ezt ajánlom.

2007. november 14 18:37:51

#30
SlokE

Csatlakozás időpontja: 2006.09.10
Üzeneteinek száma: 320

Látod, már gradU is úgy belefáradt a hülyeségedbe, hogy kihullott az összes haja

2007. november 14 17:09:22

#28
SlokE

Csatlakozás időpontja: 2006.09.10
Üzeneteinek száma: 320

Most persze megint írni fogod, hogy primitív vagyok, meg hogy nemérdekel a környezetem, ami nemigaz, de ezt a fáradtságot megspórolom neked

2007. november 14 17:05:25

#27
SlokE

Csatlakozás időpontja: 2006.09.10
Üzeneteinek száma: 320

Savanyúméz kicsit sokra tartod magad -.- Bírom az ilyen embereket, akik ilyen nagyon okosnak tartják magukat. Teis tipikus beképzelt f.a.s.z vagy, aki mindenkit lenéz, és felsőbbrendű lénynek tartja magát Primitívnek nevezel, mikor nemis ismersz valójában... Az, hogy nemosztom a véleményed, az nem azt jelenti h primitív vagyok Én a való életben élek te meg egy álomvilágban

Már ne is haragudj Sloke, de te küldtél el engem a francba, főleg miután nem is hozzád beszéltem, csak általánosságban hozzászóltam a képhez.Te is kijelentettél rólam valamit úgy, hogy nem is ismersz.Te nem azt írtad, hogy nem osztod a véleményem, hanem hogy takarodjak a hippik közé, van egy kis különbség, nem?!Egy szóval sem írtam ilyen, hogy primitív vagy, csak rendkívül meglepően reagáltál.A hozzáfűznivalóm ehhez a témához pedig csak annyi, hogy legalább teszek valamit!Annyit, amennyi módomban áll!

2007. november 15 17:51:07
Su

dehogynem, időnként akik ennyire ápolják magukat, a kellemes langymeleg gondolataik közt, azoknak szükséges, hogy néha kilökjék őket a farkasordító hidegbe

2007. november 15 06:38:23

Nem muszáj ilyen bántóan fogalmazni, de tartalmát tekintve nem rossz jellemzés. Egyszer mindenki belefárad abba, hogy egyedül váltsa meg a világot.

2007. november 14 17:17:16

2007. november 14 13:06:27

#24
csoresz

Csatlakozás időpontja: 2007.06.19
Üzeneteinek száma: 281

Mi fenét csesztetitek egymást? Ezzel a képpel semmi baj nincsen, meylikőtök napozott már árnyékban???Smiley

2007. november 14 07:14:53

#21
SlokE

Csatlakozás időpontja: 2006.09.10
Üzeneteinek száma: 320

Amúgy a szemételszállítás ugyanaz ittis Röhej. Kukák néha annyira televannak, hogy egy csokis zacskót nemtudok beletuszkolni-.-

Su

nem kell annyit szemetelni

2007. november 14 07:29:27

2007. november 14 07:13:53

#20
SlokE

Csatlakozás időpontja: 2006.09.10
Üzeneteinek száma: 320

Savanyúméz te meg mennyél már a büdös hippik közé, azt henteregj a disznókkal, az való neked te nagy "környezetvédő" .

Ugye milyen nehéz eltalálni, hogy kinek akarsz válaszolni. Én sem tudom..Smiley

2007. november 14 15:21:55

Nem csesztettem, intelligensen válaszoltam neki, ő meg elküldött valahova.De hát, ez már csak így van...Smiley

2007. november 14 13:16:10

Sloke, én intelligensen válaszoltam neked, de úgy látszik nem lehet, csak annyi még a hozzáfűznivalóm, hogy szívesebben lennék a disznókkal, mint az ilyen primitív állatokkal, az biztos!Nehogy véletlenül valami komolyabb dolog is bántsa a kis lelkecskédet!Csak olvass vicceket, magazinokat, éld le az éledet vakként!Sok szerencsét!Smiley

2007. november 14 09:43:51

2007. november 14 07:12:40

#19
SlokE

Csatlakozás időpontja: 2006.09.10
Üzeneteinek száma: 320

Amit mondtam, nálunk itt a vasmű, azért nem tesznek, nem mernek tenni semmit, mer a város 70-80% ebben a gyárban dolgozik. Nemtom hány ember lehet, de jóval 10.000 felett. Ők úgysem fognak tüntetni vagy ilyesmi, maradék 20% meg micsináljon ? Meg annak a 20%-nak is biztos van olyan rokona, ismerőse aki szintén itt dolgozik. de amúgy csak éjjel kapcsolják ki a szűrőket, mer így megduplázzák a szűrők éllettartamát stb

2007. november 13 22:48:49

#14
kalmuska61

Csatlakozás időpontja: 2007.07.24
Üzeneteinek száma: 4500

Óriási baj, az emberek azt hiszik, mindenhatókl. Ez a billenytűzet, amin egyre nehezebben dolgozom, két év múlva selejt. Mi van itt a mi kis világunkban? Vagyunk olyan hülyék, hogy hagyjuk? Emberek vagyunk?

Su

és te nem hiszel túl sokat magadról? pl azt hiszed magadról, hogy véded a környezetet, holott ez csak a te téveszméd és lehet, hogy többet ártasz neki, mint mások akik azt sem tudják mi az. vagy például azt gondolod magadról, hogy okos vagy, de anélkül, hogy megkérdőjeleznéd, elhiszel mindent különböző szervezeteknek, akik ebből élnek. és persze most is meg vagy győződve arról, hogy neked van igazad és senki másnak, ami megint csak egy nagy hülyeség.



mellesleg honnan tudod, hogy a képen nem egy felelősségteljes munkát végző erdőgazdálkodót látsz jól megérdemelt napi pihenőjén?

2007. november 14 06:23:09

Sajnos igazad van.Túl sokat hisznek magukról, és ennek meglesz a böjtje.

2007. november 13 22:52:14

2007. november 13 21:03:23

#10
weiszi1995

Csatlakozás időpontja: 2007.06.17
Üzeneteinek száma: 629

mindig ijen képekke bombáznak minket ujabban?! nem tul viccesek!

Összes hozzászólás