Vicces horoszkóp

2017. február 21.
Ma Eleonóra névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2017. február 21

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Elmondható, hogy az élete gyümölcsözővé válik, s ez elsősorban egzisztenciális ügyeire lesz jellemző. Mindez akkor lesz igaz, ha eddig lelkiismeretesen és szorgalmasan dolgozott. Ha nem, hát nem. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Elmondható, hogy az élete gyümölcsözővé válik, s ez elsősorban egzisztenciális ügyeire lesz jellemző. Mindez akkor lesz igaz, ha eddig lelkiismeretesen és szorgalmasan dolgozott. Ha nem, hát nem. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó