Vicces horoszkóp

2019. december 14.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2019. december 14

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg A Nap-Proxima Centauri együttállás miatt ma komoly esélye van rá, bliccelésen kapják a nyilvános WC-ben. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ne feledje: a vak is azt mondta! Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Törje ki a frászt!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő A Nap-Proxima Centauri együttállás miatt ma komoly esélye van rá, bliccelésen kapják a nyilvános WC-ben. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó