Vicces horoszkóp

2017. november 24.
Ma Emma névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2017. november 24

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Törődjön többet egész- és feleségével. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. A napokban összeütközésbe kerül a táltoskirállyal. Üsse le a fejéről a kalapot, és mormolja el háromszor azt, hogy: „Homok a szélben”. Csak így menekülhet. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó