Vicces horoszkóp

2017. március 30.
Ma Zalán névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2017. március 30

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Törődjön többet egész- és feleségével. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Törődjön többet egészségével!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Törődjön többet egészségével!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó