Vicces horoszkóp

2018. június 21.
Ma Kármen, Anita névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2018. június 21

Kos (március 21. - április 20.)

Kos A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Törje ki a frászt!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Törődjön többet egész- és feleségével. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Törődjön többet egész- és feleségével. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Egyszer túl nagy, máskor nagyon kicsi az önbizalma, erre hamarosan egy munkahelyi konfliktus fogja ráébreszteni, hacsak nem ez a horoszkóp. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Vásároljon mosómedvét!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Törje ki a frászt!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Elmondható, hogy az élete gyümölcsözővé válik, s ez elsősorban egzisztenciális ügyeire lesz jellemző. Mindez akkor lesz igaz, ha eddig lelkiismeretesen és szorgalmasan dolgozott. Ha nem, hát nem. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó