Vicces horoszkóp

2017. május 29.
Ma Magdolna névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2017. május 29

Kos (március 21. - április 20.)

Kos A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Vásároljon mosómedvét!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Törődjön többet egész- és feleségével. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Törje ki a frászt!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Törődjön többet egész- és feleségével. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó