Vicces horoszkóp

2019. január 19.
Ma Sára, Márió névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2019. január 19

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Törődjön többet egészségével!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön egy jó fej – legalábbis sokan ezt tartják Önről, kivéve néhány ismerősét, aki szeretné megnyúzni. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó