Vicces horoszkóp

2019. március 24.
Ma Gábor, Karina névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2019. március 24

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ne feledje: a vak is azt mondta! Vásároljon mosómedvét!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Elmondható, hogy az élete gyümölcsözővé válik, s ez elsősorban egzisztenciális ügyeire lesz jellemző. Mindez akkor lesz igaz, ha eddig lelkiismeretesen és szorgalmasan dolgozott. Ha nem, hát nem. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Egyszer túl nagy, máskor nagyon kicsi az önbizalma, erre hamarosan egy munkahelyi konfliktus fogja ráébreszteni, hacsak nem ez a horoszkóp. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó