Vicces horoszkóp

2019. május 26.
Ma Fülöp, Evelin névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2019. május 26

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Fogyasszon több bogyófélét, az jót tesz az emésztésnek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Elmondható, hogy az élete gyümölcsözővé válik, s ez elsősorban egzisztenciális ügyeire lesz jellemző. Mindez akkor lesz igaz, ha eddig lelkiismeretesen és szorgalmasan dolgozott. Ha nem, hát nem. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Növesszen álbajuszt!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó