Vicces horoszkóp

2018. október 21.
Ma Orsolya névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2018. október 21

Kos (március 21. - április 20.)

Kos A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. A napokban összeütközésbe kerül a táltoskirállyal. Üsse le a fejéről a kalapot, és mormolja el háromszor azt, hogy: „Homok a szélben”. Csak így menekülhet. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Rák (június 22. - július 22.)

Rák A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Vásároljon mosómedvét!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Törődjön többet egész- és feleségével. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De óvakodjon a törpéktől! Ne várja meg, ha a Szaturnusz betrigonál, mert akkor az oppozíció pozitívba hasad.

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó