Vicces horoszkóp

2017. szeptember 24.
Ma Gellért, Mercédesz névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2017. szeptember 24

Kos (március 21. - április 20.)

Kos A Nap-Proxima Centauri együttállás miatt ma komoly esélye van rá, bliccelésen kapják a nyilvános WC-ben. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Vásároljon mosómedvét!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön lelkes és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozik, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik önből. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Törődjön többet egész- és feleségével. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Törje ki a frászt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat Önnek, például azt, hogy milyen a planktonok nemi élete, s hogyan örüljön az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen nem esik a fejére egy versenyzongora. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Törődjön többet egészségével!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Vásároljon mosómedvét!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Törődjön többet egész- és feleségével. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó