Vicces horoszkóp

2019. október 20.
Ma Vendel névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2019. október 20

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Ha Sanyinak hívják és a zöldségesnek is css-ben adja meg dinnye kódját, akkor tegye meg gyorsan kedvenc bináris számjegyeit a lottón, biztosan nyerni fog. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön alapjában egy kíváncsi ember, de csöppet sem hiszékeny, különben nem olvasná némi fenntartással ezt a horoszkópot. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Vásároljon mosómedvét!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Az Ön Orion csillagképből való származását három dolog bizonyítja: a különös sápadt fény a szeme sarkában, amit még sosem vett észre; Bubbard tétele, és a gizai piramisok. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. A napokban összeütközésbe kerül a táltoskirállyal. Üsse le a fejéről a kalapot, és mormolja el háromszor azt, hogy: „Homok a szélben”. Csak így menekülhet. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó