Vicces horoszkóp

2018. február 25.
Ma Géza névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés


Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2018. február 25

Kos (március 21. - április 20.)

Kos A Nap-Proxima Centauri együttállás miatt ma komoly esélye van rá, bliccelésen kapják a nyilvános WC-ben. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Önnek rendkívül élénk a képzelete - gyakran gondolja, hogy a Nemzetbiztonsági Szolgálat vagy a CIA figyelteti fekete napszemüveges, sötét öltönyös emberekkel. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Ne dohányozzon, mert a dohányzás megrövidíti a cigarettát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Törje ki a frászt!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak A mai nap valami melegség fogja elárasztani, de sajnos ezt munkatársai is észreveszik. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Nagyon erős vágyat érez magában arra, hogy az élet spontán, imbecillis oldalát is felderítse egy kicsit. De ne feledje: a vak is azt mondta! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Hirdessen itt! Súgó