Vicces horoszkóp

2020. május 31.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2020. május 31

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Áldozatot nem a dolog joviális aspektusáért hoz, hanem azért, mert ez így természetes. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Ugyanazokat a hülye hibákat követi el, mert annyira átkozottul ostoba. Mindenki azt gondolja önről, hogy elfuserált egy alak és utálják a pofáját. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön realisztikusan szemléli az életet, két lábbal áll a földön, amíg el nem fárad: ilyenkor leül. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Törődjön többet egészségével!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön egy nagyon eszes, ügyes, jószívű és nyitott ember, az élet kegyetlensége, hogy ezt sokan nem tudják Önről. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Lazítson! A pálmafaleveles núbiai lányok elhessegetik a stresszt!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Lehet, hogy olyan helyzetekbe bonyolódik bele, amelyek nem teljesen egyértelműek, s nincsenek igazán kijelölve a keretek. Ez a tény sok félreértést, valamint katarzist és szepukut is hozhat az életébe. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó