Vicclap fórum téma:Dühöngő topic

2024. április 19.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés




Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Dühöngő topic


2010. december 21 11:51:31

#468
Méjdenboj

Csatlakozás időpontja: 2007.02.25
Üzeneteinek száma: 10659

Miééért mindig nálam csúszik hiba a gépezetbe ebben a hatalmas egyetemi maschinériában?
Leadtam a gőzturbina jegyzőkönyvem javítását, mire tisztelt Tanár Úr beírta a táblázatba, hogy ismételt javításra visszadobva. Írok neki talpnyalós mailt, hogy mikor tudom átvenni, újabb javításra kényszeríteni meggyötört jegyzőkönyvemet, mert a javítási időszak tegnapelőtt lezárult, mire visszaírt, hogy hibás a gépezet, elfogadták a jegyzőkönyvet. Idegesítenek ezek engem folyamatosan...

nem vagyok benne biztos, h ilyen részletességgel le kellett vna írni.. ki tudja ki olvassa te kis csacska... meg különben is örülj az aláírásodnak...

2010. december 21 12:14:28

2010. december 16 08:41:39

#465
nekem8

Csatlakozás időpontja: 2007.09.09
Üzeneteinek száma: 3281

nekem meg elegem van a mindenen megsértődősekből. Írom levélben: "a vizsgakoncertjüket a végére tették, nem tud felérni 8-ig se Pestre".Válasz:"Ebből egy picit érzem ezt a "hát akkor menj a fenébe" mondatot." - szerintetek HONNAN érzi ezt? Ti is ezt olvassátok ki a fentiből? Mindkettő szó szerinti idézet. Értem én, biztos a "se" szócska böki a csőrét. De ez már nem az első eset, hogy olyasmin, amivel VÉLETLENÜL SEM akartam SEMMIRE sem célozni, ő mégis támadásnak veszi. Nekem meg erre nincs energiám. Igazam vagy vagy nincs igazam...?Ja, háttér: nekünk is koncertünk lesz ma, csak ő ugye nyilván nem lesz ott, mert máshol lesz. Ilyenért még nem ettem meg senkit, nem kapott letolást, semmit (mert ugye mégis miért toltam volna le?). Sőt, igaza volt, mikor szólt, hogy de hát ő aznap valószínűleg nem ér rá, majd szól, hogy mi lett. És most szólt. És tudomásul vettemAh, most már kizúdítok mindent, ami ehhez hasonló:koncertfelkérés, jövő tavaszra. Kérdésem, melyik hétvégét adjuk meg, hogy tudunk menni (mert az időpontot is MI választhatjuk, ritka alkalom!). Válasz: "hááááát én még nem tudom, mikor fogok ráérni jövő tavasszal". Hozzáteszem, hogy ezért pénzt kapnánk. Szerintetek van értelme így együtt "dolgozni"? (mert a zenélés is munka, még akkor is, ha hobbiból és ingyen csinálja az ember).Ja és ha szétesne ezek után a banda (merthogy most kivételesen NEM vagyok hajlandó bocsánatot kérni - eddig már számtalanszor megtettem, hogy ilyenkor írtam egy kedves hangvételű bocsánatkérő levelet, amiben biztosítottam, hogy de én tényleg, tutira nem célozgattam, csak úgy látszik, rosszul fogalmaztam, és ne haragudjon már. Persze sose hitte el, hogy ez igaz. akkor meg mi a fennek alázkodjak meg?!), akkor ZENÉSZTÁRSAKAT KERESEK!!!
uff.

jaja, a csaj kiszállt. És már tényleg nem bánom, már hónapok óta nem bántam volna. De azért reméltem, hogy... nem is tudom, mit reméltem. Egyet kértem csak tőle búcsúzóul, hogy azért még egyszer üljünk le ketten, és beszéljük meg ezeket a dolgokat, aztán persze, mehet, mert így tényleg nem lehet együtt dolgozni. mi volt erre a vlasza? Meglepő módon a szokásos: "erről nincs értelme beszélni". Merthogy eddig is mindig az volt, ha baja volt, és mondtam, hogy akkor beszéljük már meg, mi a baj. De szerinte nincs értelme ennek. Hát akkor tényleg nincs.

2010. december 18 13:28:32

Nem jó, ha Te kéred mindig a bocsánatot, mert a másik elkényelmesedik, és azt hiszi, mindig neki van igaza. Ha meg nem hiszi el amit mondasz, akkor ...... na ehhez nem is tudom mit szóljak.
Lehet, hogy nem is nagyon bánná, ha nem dolgoznátok együtt? (Persze vigyázva arra, hogy a banda azért ne essen szét.) Remélem azóta már rendeződött sok minden, mióta írtál ide!

2010. december 18 13:16:52

2010. december 2 09:35:32

#459
Méjdenboj

Csatlakozás időpontja: 2007.02.25
Üzeneteinek száma: 10659

Elegem van ebből az egész bürokratikus ***** rendszerből. Miért nem lehet puszta jószándékból megnyomni 5 billentyűt azon a kib****** billentyűzeten? És akkor az ember legyen jókedvű, vidám, segítőkész. Hát azt, amire gondolok, oda, ahova gondolom.

Na basszus, sejtettem, hogy ez lesz. Betelefonálok, ilyet szól a hölgy, azt nekik nincs joguk kiadni még személyesen sem (hivatalos okiratról fénymásolat). Mondom, persze joguk nincs, csak kötelességük, a 92-es évi hatvanhármas törvény alapján önnek a mindenkor meghatározott díj alapján, ami jelenleg a földhivataloknál 100Ft/oldal, köteles kiadni ezt a fénymásolatot.
Ja hogy ezt így tudom? Természetesen kiállítja, ne haragudjak, összetévesztette valamivel.
Erről ennyit. Ja, a 92-es évi LXIII törvény az adatvédelmi törvény, köze nincs ezekhez a dolgokhoz. B*sznak dolgozni a hivatalokban, ez a szomorú igazság.

2010. december 2 11:07:56

szegénykém...... Smiley ki bántott már megint? gyere kicsi fiunk mesélj..... Smiley

2010. december 2 10:47:04

Kicsi fiam, mi fáj? Gyere mesélj...

2010. december 2 09:50:56

2010. november 27 08:34:41

#455
juckómackó

Csatlakozás időpontja: 2007.10.15
Üzeneteinek száma: 13691

Na ja, nem egyszerű az életem, az biztos. Éppen ezért örültem, hogy legalább ezt megúsztam. Felháborít egyébként, hogy mindez nappal, kivilágított bevásásrlóközpont kivilágított bejáratánál ezer ember jövés-menése közben történt. Persze ezeknek ki mer szólni, huszasával járnak portyázni, ha maguktól nem mentek volna el, simán végignézem, ahogy elviszik a bringát.

Én olyanról hallottam, h vmi egyetemista diák (nemtom melyik országban) kiváncsiságból tizen valahányszor ellopta a saját bringáját különböző helyekről: bevásárlóközpont előtt, az egyeteme előtt stb. Csak egyszer-kétszer volt olyan, h egyáltalán vkit érdekelt, h mit csinált, és leszólták érte, de mind a tizen akárhány alkalommal el tudta lopni gond nélkül.

2010. december 2 11:05:29

Ezt az egyet azért nem hiszem. Amekkora szád van, az egész cigányputri sírva menekült volna még a környékről is. Vagy csak énvelem szoktál annyira ordenáré módon kommunikálni, máskor meg kisnyuszi vagy?Smiley

2010. december 2 09:53:50

Hát bizony, olcsóbb egy jó lakat, mint egy jó bringa. Smiley

2010. december 1 17:17:36

Igen, még mindig bringázom, és ez azt hiszem így is marad. Egyszerűen szeretem. Jóféle volt a lakat, csekély 3500 pénzért, most vehetek másikat. De ha ennek köszönhetem, hogy nem tudtak vele mit kezdeni, megérte az árát. Amúgy én sem vagyok rasszista, csak utálom a cigányokat, tisztelet a kevés számú kivételnek, aki normális.

2010. november 27 18:12:02

Az AK47 dobtárába 75 lőszer fér, szerintem legalizálni kéne a fegyverviselést családanyáknak, természetesen bőrszínszűrést alkalmazva...
Ezek után mégjobban nem fogom vissza magam, ha "önvédelemről" van szó. Smiley Nem vagyok rasszista, de van egy népcsoport, akit válogatás után, illetve szag alapján, ha nem ütközne törvénybe, korlátok nélkül irtanék, pénzt nem kímélve.
Még mindig biciklivel jársz dolgozni? Milyen lakatod van? Gondolom ezek után már valami jóféle, ha nem tudták leszedni. Annyi eszük meg nincs, hogy ha már körbeállják, egy erővágóval adjanak neki egy pillanat alatt...
Áááá... Smiley

2010. november 27 12:16:10

2010. november 27 06:58:43

#454
zuszka

Csatlakozás időpontja: 2007.12.21
Üzeneteinek száma: 3511

Emlékszünk.De ez hihetetlen,hogy mire vetemednek,nem hiszem el,hogy nem lehet azt a k......a biciklit békén hagyni.Tudom beszámoltál róla akkor se volt kellemes most legalább meg úsztad.De vajon meddig?A fiamét is ellopták,zárt lépcsőházból lezárva.Elhiszem,hogy kiakadtál mert a tied már nem az első.A fiam is nagyon sajnálta,szegény egész lelki beteg volt.Egyáltalán azt nem értem,hogy mernek sokan jogot formálni arra,hogy elvegyék a másét amiért az becsületesen megdolgozott.Sajnállak mert nem az első és tudom,hogy néha vannak problémák a munkáddal és két gyerek is van és így sokkal jobban meg kell küzdened mindenért.

2010. november 26 20:25:55

#453
juckómackó

Csatlakozás időpontja: 2007.10.15
Üzeneteinek száma: 13691

Majdnem ellopták a bringámat. De nem sikerült nekik.Smiley Az volt, hogy lezártam a Pláza előtt, aztán mikor jöttem ki, egy csomó 'nemzetiségi' állt egy kupacban a biciklitároló mellett. Mikor a közelükbe értem elhúztak a parkolóba. Viszont előtte szétbuherálták a biciklizáramat, valamivel belepiszkáltak, eldeformálódott a belseje, nem tudtam elfordítani benne a kulcsot. Először idegrohamot kaptam, felhívtam a lányomat, hogy jöjjön cipelni a cuccot, én meg majd a hónom alatt hazaviszem a bringát, aztán bevillant, hogy lakik egy kolléganőm a közelben, na szóltam neki, és jött a vőlegényével meg egy vasfűrésszel felszerelkezve. A srác elkezdett reszelni, erre megjelent egy rendőr. Valszeg azt hitte, lopjuk a bringát. Kérte a papírjait, ami természetesen nem volt nálam, de aztán röhögve továbbment, mert látta, hogy tényleg kulcsom van a zárhoz. Régi vicclaposok talán emlékeznek rá, hogy az elmúlt 3 évben 4 biciklit loptak el a családomban(volt, hogy egy éjszaka kettőt), úgyhogy most nagyon örültem magamnak, hogy ez nem jött össze nekik.

2010. november 4 19:01:12

#452
macov

Csatlakozás időpontja: 2010.06.07
Üzeneteinek száma: 146

Bazmeg ma suliban qrva jó volt.Jovok fel ebédrol,nézem furcsa az ajtó de mindegy nem az enyém.zárnám be erre rámdul ráadásul egy igazgatóit is kaptam.

2010. október 21 23:03:18

#448
B.Tomi

Csatlakozás időpontja: 2008.12.05
Üzeneteinek száma: 61

Ma felszólított a tanár angol órán, hogy feleljek (Ki volt akadva az osztályra....) Kiállok felelni. Tök szépen elkezdem mondani amit megtanultam anyagot, erre benyögi hogy ez egy 0... "3-ast adok" Ezt mondta ( Be sem fejeztem a mondatomat... mert közbe vágott... de a füzetbe pont ugyan ez volt) Leülök... kihívja a beszélgető gyereket! "mondja el a napi rendet..." (Mindezt angolul) Gyerek vesz egy nagy levegőt... Tanár: 1 es üljön le... (Persze ez egy csaj tanár, és csaj volt a diák is.. de ez mástéma..) Na most ez mi? Én már annyira ki voltam akadva hogy elküldtem a ku*** annyába, aztán még elakarta kérni az ellenőrzömet hogy beirjon intőt... erre meg azt mondtam hogy kapja be a nagy lónak a fa**** és kimentem a teremből.. Még neki áll feljebb mikor végig sem halgat...

Hü**e ****

18+ (A kurva öt csillag. XD )

Amúgy tényleg szörnyű. Ilyenkor elmegy az ember kedve a tanulástól.

2010. október 22 08:07:04

2010. október 21 11:37:38

#445
zuszka

Csatlakozás időpontja: 2007.12.21
Üzeneteinek száma: 3511

Megint egy barom miatt el ment egy kollégaSmiley!!!!! Miért nem tanulnak az emberek,miért kell egy családnak elveszteni egy apukát egy férjet egy gyereket!!!!SmileyDühös vagyok és szomorú miért nem tudják betartani a közlekedési szabályokat!!!Nem figyelünk egymásra!!!Ha villog az a rohadt lámpa pirosan a vasúti átjáróba mit gondolnak egyesek miért van?Hova sietünk,hogy még az se jut eszünkbe,hogy nem csak magunkat veszélyeztetjük vagy ölhetjük meg hanem a másikat is és ott marad a család,aki áll értetlenül,hogy nincs többet akit haza vártak.A tegnapi vasúti balesetbe ártatlanul meghalt a mozdonyvezető három kiskorú gyermek maradt utána és az üresség,41 éves volt.

Köszi szépen,hát erre tényleg nem lehet mit mondani vagy írniSmiley

2010. október 24 17:26:22

Köszi.Smiley

2010. október 24 17:25:26

Zuszka, ezek iszonyú dolgok, és nem lehet rájuk okosat, vagy vigasztalót mondani.Smiley

2010. október 21 19:13:12

2010. október 21 16:46:44

2010. október 21 08:05:19

#443
Méjdenboj

Csatlakozás időpontja: 2007.02.25
Üzeneteinek száma: 10659

Mégegyszer hangos orrfújásra ébredek, valakit keresztre feszítek, majd kerékbetörök!

ennyire kihallatszik?Smiley

2010. október 21 09:59:43

2010. szeptember 9 12:57:42

#440
Méjdenboj

Csatlakozás időpontja: 2007.02.25
Üzeneteinek száma: 10659

A KIB. Kurv. *életbe! Megint sikerült ahhoz a gyaktanárhoz felvennem a matekok, akinél tavaly megbuktam! Hogy dögölne meg, darabolnák fel milliárdnyi darabra, égetnék el, és küldenék ki a világűrbe!

Legszívesebben megtettem volna ott helyben, de nem volt nálam űrbeküldést segítő eszköz a cipőmön kívül.

2010. szeptember 9 22:08:41

Játsszátok le!Smiley

2010. szeptember 9 21:07:04

2010. január 17 20:05:44

#439
ZZZ3000

Csatlakozás időpontja: 2009.04.08
Üzeneteinek száma: 560

Ro***************************************************!!!

2010. január 10 14:35:27

#438
Rajzoló

Csatlakozás időpontja: 2009.10.03
Üzeneteinek száma: 5867

Nem csoda! De ha arra jársz, vagy valahogy találkozol a doktornővel küldj neki egy jobbost, de úgy, hogy találd el valamelyik fogát! Mondjuk a bal fölső kettest!Smiley Aztán mondd, hogy pótolja saját magának!

2010. január 8 22:40:49

#434
juckómackó

Csatlakozás időpontja: 2007.10.15
Üzeneteinek száma: 13691

Ma elkezdett fájni egy egészségesnek látszó fogam.Smiley Fogdokimat felhívtam, aszonta, menjek az ügyeletre gyökérkezeltetni, hogy ne fájjon, aztán jövő héten kedden mehetek hozzá, de előbb nem.Smiley Jó, ma este ügyeletre el, dokiéninek megmutat, melyik fog, aszongya oké, szuri, fél fejem lezsibbad, kis fúrás, ideg ki, lyuk betöm, köszönöm, viszlát. Otthon tükör előtt agyvérzés, infarktus, stb: a mellette lévő fogat idegkezelte, ez meg most, hogy kezd kimenni a szuri hatása, ugyanúgy fáj. SmileySmiley Van ilyen? Ha nem velem történik, nem hiszem el.... Kedvem lenne visszamenni, leütni, megtépni, megrugdalni, de mire mennék vele?

Nem, semmiképpen nem megyek keddig sehova, fájdalomcsillapítóval ki fogom bírni(remélem). Levontam a konzekvenciát, ügyeletre soha többé.... Mindenesetre nagyon ki vagyok akadva.

2010. január 9 19:00:37

Hát ez döbbenet!

Juckó ha kibírod fájdalomcsillapítóval keddig, akkor várd meg a dokidat ezzel. Ne bízd a fogaidat egy ilyen emberre, aki nem figyel! Ki tudja mit csinál még, ha meg leb...od, akkor még meg is sértődik, és Te leszel a hisztisejnye!

2010. január 9 14:41:02

Igaz,az erőszak nem megoldás de minden estre a fejét a kezébe adtam volna.Mi a nyavalyának van ott ha nem tudja meg csinálni?


2010. január 9 11:45:00

2009. október 30 10:46:56

#432
Heke.hu

Csatlakozás időpontja: 2009.10.29
Üzeneteinek száma: 93

Juckó, ismered azt a szar nevű zzz300-at? Mond, ki pihentette?

És miért?

2009. október 30 10:47:19

2009. október 28 19:10:21

#430
kalmuska61

Csatlakozás időpontja: 2007.07.24
Üzeneteinek száma: 4500

A Jucust tépje szét a rákom...Kikaptunk 2 nyuszira, hogy szaggassam le a bőrét...Az a mocskos buzi biró befújt egy szabadrúgást az első félidő végén, hogy rohadna le a mája....Meg a másodikban elengedett egy lest az a kisköcsög, az annyát vágná teherbe... Buktuk kettővel.... De attól még hajráhajRákóczi,,,, Egy csak egy zöldfehérvan KAPOSVÁR!!!!

Kaposvár, ugyan! Sehol se vagytok, kisapám!SmileySmiley

2009. október 28 19:50:56

2009. október 28 09:23:40

#429
nekem8

Csatlakozás időpontja: 2007.09.09
Üzeneteinek száma: 3281

annyi rosszindulatu ember van... es mar nekem is van egy ellensegem kozuluk, sajnos a rosszindulata esszel es szorgalommal parosul. De azert remelem, meg igy sem lesz eleg, hogy tonkretegyen... viszont lehet, hogy majd tobbet jarok ide duhongeni Smiley

2009. október 27 15:56:47

#426
ProWinner

Csatlakozás időpontja: 2009.01.24
Üzeneteinek száma: 124

az a sok buzi kocsog paraszt aki a hazunk ele hugyozik o csak kapjam el az egyiket!!!

2009. október 26 21:13:58

#425
nekem8

Csatlakozás időpontja: 2007.09.09
Üzeneteinek száma: 3281

hat igen, komolyan kene mar venni ezt a muanyag-temat... szerencsere en mar nem fogok elni, mire ez tenyleg annyira durva lesz, hogy az emberek is komolyan megszivjak. Bar nekem mar ez is rosszul esik...

2009. október 28 09:20:37

miket meg nem esznek

2009. október 28 09:12:56

2009. október 26 20:35:32

#424
Nebo

Csatlakozás időpontja: 2008.07.23
Üzeneteinek száma: 782

Hogy az a sok köcsög MÁV-os paraszt miért pont a holnapi ki***szott napon sztrájkol??? Felőlem akár az év összes rohadt napján sztrájkolhatnának csak holnap ne!! Arrrghh ez kikészített...

Következő oldal

Összesen: 139 (7 oldal)

Slide

[1] 2 3 4 5 6 7

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó