lemaradt a vége....szóval lehet hogy arról kéne műsort csinálni ami esetleg a többi embert is érdekel
Decadence Attól még hogy valaki nem szereti a Freit nem biztos hogy egyből Győzikét néz.nagyon sok tv csatorna van még ezeken kívül.sőt....esetleg olyan is van hogy valaki nem néz minden este tv-t (na persze nem magamra gondolok csak biztos van ilyen):D Hát igen a Frei arról készít műsort amit ő érdekli....lehet hogy ennek köszönhető a 2 adással ezelőtti 18%-es nézettség....összehasonlításképp aznap este a győzik 45%-os nézettségel ment....lehet hogy olyanról kéne műsort csinálni a amit a
véget is ér a tv-s "majomkodás" egyes, magukat "sztár"-nak tituáló emberekkel ellentében. Akik valszeg semmihez sem értenek, csak anyuci, apuci pénzes, ő maga meg egy iq figther és belefog mindenbe, maihez csak nemért, mert van rá igény...és ez a legszomorúbb, hogy a sok birkának ennyi a színvonal...
Hát, akinek a xar győzike meg mónika show és társaimeg az összes többi hulladék, médiaszenny a szórakozás, azt megértem, hogy nem nézi Frei műsorát. Tény, ami tény, hogy néha eltúlzott, vannak hibái..., de az összes szeméthez képest még ő csinálja a legigényesebb műsort. És ha beszélnek róla, akkor az a műsora miatt van, nem azért, hogy sztárolja magát, nem mutogatja a családját a tv-ben stb. Egyszerűen arról csinál egy érdekes műsort, amit ő maga is szeret és ért hozzá itt véget is ér a tv-s "
Én bírom Frei műsorait, sok érdekesség van bennünk amikből csak tanulni lehet...
Henman: Nem is! Ő mindenkiről kiderítette, hogy vagy megölné vezető politikusainkat néhány milláért, vagy magyar származású. :) Ezen a képen azt látjuk, ahogy meséli, hogy gyülekeznek a felhők a budai vár felett. Trükkök... Igen, például az aktív műsorvezetőit is közel azonos magasságúnak kell mutatniuk.
U.I.: Egyébként Freit én is utálom!Minden műsorában az jön ki hogy mi magyarok milyen kis béna tehetetlen nép vagyunk....bezzeg a namíbiai őslakosok milyen szuperek:S
Mi ebben olyan szörnyen kiábrándító?Egyszerűen feljebb ülették hogy a háttérben jól látszódjon a budapesti panoráma. Higgyétek el a média tele van ilyen kis apró trükkökkel?Mi ezzel a baj?
Ú, de kiábrándító... Mondjuk maga afazon meg a szedettvedett műdora is az, de ez... Pfú.
Frei. Még az ukrán bérgyilkosos riportjával.
Lejáratta magát. Utána elég gyorsan eltűnt a képernyőről.
Inkább: Asztal, szék és ami felette van. :D
legalább a lábát ne rakná az asztalra :D
idiota elsözö ismét:@ ez mé jó és ki találta ki és vajon volt e több 5 évesnél? amugy sztem jobban hangzik hoyg: "Az asztal, a szék és ami alatta van":D amugy igy müködik ez a média világában:)