Előfordul,hogy átveszik a másiktól a szerepet.
1.) a szerencsétlen srác ne kötekedjen a bíróval 2.) a másik srác ne üsse meg a földön lévőt (pláne ha nem ő vitte földre) 3.) a bíró nem azért bíró hogy leálljon arcozni. szerintem nem való oda, aki így el tudja veszíteni a méltóságát. Összegyűlt a sportélet legalja.. 3 bunkó egy ringben.
szerintem a bíró is épp olyan sportszerütlen mint a játékos. itt fitogtatja az erejét, egy sportbírótól inkább higadságot várna az ember....azt, hogy így földhözvágta sem tartom nagy dolognak, mindenkinek megvan az ellenfele.
Ez kemény! Hogy odagyűrte xD utána még a másiktól is kapott egyet :D Ez nagyon jó!
az lett volna még a jo ha a másik kis bu..i aki mikor földön volt a srác ,sunyi modon belevert a fejéb, kapott volna 1 jo nagy nyakast.amugy "sviba" véleményét osztom .én is cselgáncsoztam néhány évig és 50-60kg os embert főleg ha ismered a dobásokat nem nagy kunszt földbevágni! de ha nem fáradt a másik nem olyan egyszerü! biro ide vagy oda hölgyeim és uraim 1 pontos ütés az arcba és lehetsz te akármilyen tapasztalt harcos ,padlot fogsz.amugy jo a video!!
please don't read this! In 1945,a young girl named katu lata kulu came over to America in a grey boat from Africa. A mysterious man killed her by cutting the word "LATUALATUKA" into her back. now that you have read this measge she will come to your house on a full moon and steal your soul unless you follow these directions: 1. Retype this message as a comment for three other videos F**k it it's not my fault u giv the curse to me, i giv curse to u. hahahaha
Klaudia: Volt valamilyen küzdősportos múltja a fazonnak szerintem. Csak nem jellemző, hogy elvernék a küzdő feleket, ha éppen olyanjuk van... Lehet néhány ilyen, de attól még nem ez az általános. Help-Daren: Nem éppen bokszra jellemző megmozdulás volt. A vezetőbíró szerintem nem számol, csak a küzdelemre felügyel.
Valószínűleg nem véletlenül válogatják a boxbírókat:) Ki tudná a legjobban, hogy hány pont, ha nem olyan ember, aki maga is ezt csinálja?:) Szeretnék tudni így földhöz vágni egy két embert:) Lenne potenciális áldozat:)
Mindegyik így tud szerintetek? Ez szerinteM olyan, mint az PÉLDÁUL Ritmikus Gimnasztia zsűri... Profik döntenek a nyertes felől...
Hát igen... Nem akármiért lett boxbíró! :) Kicsit tud...
elég fáradt lehetett a gyerek, ha így meg tudta dobni a bíró... cselgáncsozom, szóval tapasztalatból tudom hogy 50 kg-t megdobni így lófa.sz, de ez a srác amúgy is inkább 65, szóval tényleg meglepő hogy oylen egyszerűen ledobta... modnom szerintem már nagyon fáradt volt...
Szerencséje van a kisgyereknek, hogy lefogták. Különben kapott volna nagyobb verést is. :)
Ez nagyon jó!! :)) Hát igen.... ilyen kis gizda ember ne ugráljon, mert hiába érzi magát keménynek.
hát ez a bíró nem sza*ozik :D amúgy végén a szám az a SoaD-tól a toxicity
azért lehet, hogy mégiscsak a bírok kiképzése a legkeményebb:D jah, és láttátok a kis alattomos törpét? lent vot a földön, és csak azért is adott neki egyet...