most ezt magadról mondod?,mert akkor nem érdekel.
Okos vagy? Kb. mint egy szöcske vagy egy amőba.
rám ragad az okosság,de rád csak a piszok.
És nem illik betenni más képét csak azért,mert menő akarsz lenni.
És szerintem ne is folytassuk ezt a vitát,mert így a végtelenségig folytathatjuk.
Röviden hülye vagy,én meg okos.
Ilyen csicskákra mint te vagy,nem pazarlom az időt.
Normális dolog? :o Otthon biztos ezt láttad. ;) Akkor érthető, miért vagy ilyen....
Süt az írásaidról az ostobaságod. Semmi értelmeset nem sikerült még írnod, csak beszólogatsz, vagy odavakkantasz valami primitívséget. 14 évesen elég gáz, hogy az értelem szikrája sincs benned. Ha csak feleannyira lennél okos, mint amennyire neveletlen és pofátlan vagy, már lángész lehetnél. Inkább tanuljál és olvassál, hátha ragad rád valami....
amúgy,ha érdekel 14,és amilyen hülye vagy,11-nek véllek.
ciki,mert nem sokat írok a faliújságba,és amit írok legalább normális dolog.
Gipszkarton az, egyrészt a színe végett, másrészt meg a rétegelt lemezt nem szoktás glettelni és főleg nem fémvázra szerelni
De te inkább furnér lemezre gondoltál, mert a rétegelt lemezt lehetetlen széttörni, pont az a lényege. Egyébként faxa kis szívatás
Én is szívesen áttörtem volna.Simán lehetne ilyen beavatás a munkahelyeken:ha megtalálod az átjárót, rögtön tied a munka.Több jelentkezőnél meg időfutam.
Nem lenne egy kicsit sok a törött vállúakból? A magamfajták persze még ott is találnának bejáratot, ahol nem gipszkartonból van a fal.
Nálam nem lehet elindítani, valaki nem tud ugyanerről PL youtube-on?
Na, igen... Még van mit csiszolnom a gondolkodáson... Eszembe sem jutott, hogy még beazonosítani sem tudod... Pedig utólag logikus.
Nesze neked csapatépítő meeting, mindenki megbukott.
Ez milye jó lesz! Heteken át ha eltévednek a dolgozók akkor próbálnak majd átugrani a falakon! Mókás!!
Összesen: